Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Segítség nyaralunk (? )

Segítség nyaralunk (? )

Figyelt kérdés
Októberben szeretnék Sharm el Sheikhre menni. Mit tanácsoltok, érdemes? Lehet még ilyenkor strandolni, elég meleg van ehhez? Eddig csak Hurghadan jártunk, méghozzá nyáron. Őszi egyiptomi üdülésben abszolút nem vagunk jártasok.

2012. júl. 18. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:
még jó idö van nagyon. szüleim is tavaly októberben voltak.
2012. júl. 18. 12:10
 2/3 A kérdező kommentje:
koszonom szepen. abban esetleg tudnal nekem segiteni, hogy eroteljesen eszreveheto-e, hogy nem ideny ideje alatt megy az ember oda nyaralni? ugy ertem ugyanugy nyuzsi van, emberek szepszammal, vagy azert kevesebb a mozgolodas?
2012. júl. 18. 12:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Október a legesősebb hónap Sharmon. Én Hurghadán élek,itt 3 éve nem esett,de párom tesója Sharm-on dolgozik és 2 éve Októberben szinte végig esett az eső,de tavaly viszont egy csepp se. Szóval eléggé lutri,de strandolni még lehet,mindig meleg van. :)
2012. júl. 21. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!