Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol találhatok néptánc archív...

Hol találhatok néptánc archív felvételeket?

Figyelt kérdés
YouTubeon csak néhány van fent, és jó lenne egy olyan oldalt találni, ahol az összes fent van tájegységekre bontva.
2018. jún. 15. 12:33
 1/3 anonim válasza:
Ilyeneket én is keresek. Eddig nekem is a legtöbb olyan tánctanároktol van akiket ismerek, tanitottak engem. Esetleg ha jársz táborba, vagy a tanárodat megkerdezed biztos odaadja neked szívesen vagy tudnak segíteni
2018. júl. 7. 15:05
 2/3 anonim válasza:
2018. júl. 10. 20:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Folklór órán nekünk vetítettek ilyen jellegű filmeket, melyben Pesovár Ernő (tanctortenesz es neptanckutato) magyarazta az adott tajegyseg jellegzetessegeit. Ertheto, sok archiv felvetelt tartalmaz. Szerintem elerheto youtubeon, ha a nevere rakeresel biztos vagyok benne, hogy lesz ra talalat.
2018. júl. 23. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!