Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik ilyen ember?

Szerintetek létezik ilyen ember?

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve, mert én szenvedélyesen imádom a néptáncot, és nem hiszem hogy 14-16 éves fiúk, még vannak ezzel ugyan így Magyarországon! Nagyon szívesen beszélgetnék fiúkkal (ha van ilyen) mert szerintem egy ismerkedésnél ha ezt felhozom (volt ilyen) azonnal hülyének néznek, mert nem a modern táncokat szeretem, pedig azt is! HELP!!!!

2015. jan. 20. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Konkrétan táncolod is, táncegyüttesben? Rengeteg néptánc együttes van, ahol ilyen korosztályú fiúk is táncolnak. Ismerkedj ilyen helyeken, biztosan találsz!
2015. jan. 21. 12:38
 2/3 anonim válasza:
Ugyanez az érzés :S
2015. jan. 21. 22:29
 3/3 anonim válasza:
Én a csillagszemű tánegyüttebe járok, Bodapestre. Nagyon szeretek ide járni, annyira jó! Vannak 14-18 éves fiúk is
2015. jan. 23. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!