Mejik italnak milyen hatása van tinikre? 16/F bővebben lent
Figyelt kérdés
Na szóval osztálykiránduláson pár osztálytársam hozott szeszes italt,meg is kínáltak de nem tudtam mejik hogy hatna, milyen erősen, gyorsan.stb ezért nemet mondtam. A kérdés az lenne hogy tudnátok írni tipikus italokat és hozzá hogy hogy,milyen módon, erősen, gyorsan hatnak? Válaszokat előre is köszönöm. (Tisztában vagyok az alkohol károsságával stb szóval "az alkohol rossz" kommenteket mellőzni ha kérhetném és a kérdésemre kérek válaszokat)2018. jún. 13. 23:00
2/4 anonim válasza:
Mindegyiktől berugsz, az olcsó tabis piától meg is vakulhatsz.
Amúgy a milyen azt ly-vel írjuk nem j-vel :D
4/4 anonim válasza:
Palinkabol sokat megihatsz, attol nem lehet konnyen berugni, vagy ha kevered valamivel az meg jobb, akkor kevesebb az esely a berugasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!