Műkörömmel milyen a csiklandozás?
Jól hangzik de még nem próbáltam.
F
Huhh én kipróbálnám. Egy csomó lányt láttam a suliban ahogy egymást cirógatták, csikizték a műkörmükkel. Kb felváltva csinálták egymásnak :D (még órán is).
Még nézni is jó volt
18/f
Ex nejemnek volt egy bevàlt fodràsz szalonja. Egyszer benevezett a manikűröséhez engem, legyen rendes a körmöd.
Míg vàrtam rà, sokat szemeztem vele, I'll néztem a combjàt, làbàt. Aztàn az asztalàhoz ültetett és elkezdett dolgozni.
- Làtom, sokat néztél. Neked mesélt rólam? És elkezdtünk beszélgetni. Utolsó páciense voltam. Néha abbahagyta a munkàt, és beszéd közben a tenyeremtől a csuklómon àt a könyokömig huzogatta finoman a szép, kihegyezett körmeit.
- Ne mozogj, mert még megvàglak. - és mosolygott. Aztàn dolgozott, majd hirtelen megint megszúrkàlt, ahogy #1, #2 írta. Rövid, de hirtelen, pontszerű szúrások sorozatàval rohadtul fel tudott izgatni. Úgy csinàlt, mintha ez a munkàval velejàró lenne. A tenyerén és a könyök hajlamos szúrások voltak a legcsikisebbek. Őrjítők. Az ujjbegyes kismiska a körömhöz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!