Lányok ti hogyan reagáltatok a kövtkezőre? Privát üzenetben válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel viccből csikizni szoktuk egymást, mivel csikis gyakran rúg-kapál ezért finomabb verzióval állt elő egy lúdtollal akarja, hogy simogassam őt, amitől gond keletkezik nem szeretném, hogy megrúgjon engem és azt se hogy leessen az ágyról. A kikötözés nem lenne akadály neki, de inkább a tapasztalataitokra vagyok kíváncsi, hogy mit reagáltatok mikor a talpatokat simogatták egy tollal? Mit gondoltok mit tegyünk a biztonság érdekében? Azért is kérdem, mert óvatos vagyok.
csiklandozás, csikizés, madártoll
2016. márc. 4. 15:17
1/5 anonim válasza:
Csak en gondoltam noi nemi szervre?
Fogd le a labat akar ra is fekudhetsz a labara
2/5 A kérdező kommentje:
Inkább szórakozásból más téma az előjáték. Ráfeküdni nem szeretnék, mert sokat számit mikor egymás szemét látjuk. Lefogni csak az egyik lábát tudnám még a másikkal megrúg.
2016. márc. 4. 15:36
3/5 anonim válasza:
Én tökön rúgtam az exemet véletlen. Így járt, szóltam neki, hogy ne csiklandozzon.
4/5 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű. Kösd ki a kezét és a lábát.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést.
2016. márc. 29. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!