Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Válaszolnátok pár kérdésemre...

Válaszolnátok pár kérdésemre a geocaching-el kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Azt már tudom, hogy mi ez, hol lehet regisztrálni, de érdekelne, hogy aki ebben jártas, annak milyen tapasztalatai vannak?

Hogyan kezdtél neki?

Milyen navigációs készüléket (vagy ami ehhez kell) használsz? Esetleg tudsz valamit ajánlani?

Egyedül "csinálod", mész keresni geoládát, vagy esetleg van társaságod hozzá?

Hogyan akadtál rá erre a "játékra"?

Igen teljesen kezdő vagyok, ezért is érdekelne a véleményed/véleményetek!

Remélem nem csak egyszavas válaszok érkeznek :)

#túrárafel
2014. ápr. 22. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Ennyire azért ne stresszelj rá a játékra. :)

Csináld, menj keresgélni ahogy jól esik.

Navigálni akár egy okostelefon is jó, ha már komolyabban keresgélsz akkor esetleg egy kézi GPS, pl Garmin.

Egyedül is elszaladok megkeresni egyet ha a közelben van, de van hogy többen neki indulunk, úgy sokkal nagyobb fun az egész :)

2014. máj. 5. 18:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Nem stresszelek rá, csak érdekelt kinek mi a tapasztalata, mielőtt belekezdenék, bár most nem esedékes, majd talán pár hónap múlva!

2014. máj. 9. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha a közeledven van nehány akkor akar gps nélkül is elmehetsz megkeresni őket.

Sok sikert :)

2014. máj. 10. 14:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. máj. 11. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon izgalmasak szoktak lenni az ilyen keresések :)

Illetve sok érdekes/izgalmas/vicces élmény is született azóta, amióta csinálom :)

Valahol olvastam róla és megtetszett. Bár nem tudtam még elkezdeni, mert nem volt még felszerelésem hozzá. Az első találatunk a család első androidos telefonjával volt.

Egyedül is szoktam keresni, a barátnőmmel is és a családdal is + nagyon sok embert "megfertőztem" már vele :)

2014. jún. 29. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:

"érdekelne, hogy aki ebben jártas, annak milyen tapasztalatai vannak?"

- Vannak/votlak szép helyek, ahova ládázás során eljutottunk; de sajnos voltak elég lehangoló helyek is. Ládázás előtt érdemes átolvasni a ládaoldalt, és a korábbi megtalálók véleményét.

"Milyen navigációs készüléket (vagy ami ehhez kell) használsz? Esetleg tudsz valamit ajánlani?"

- Én okostelefonnal keresem, GPS-t ezért nem vettem külön.

"Egyedül "csinálod", mész keresni geoládát, vagy esetleg van társaságod hozzá?"

- Családdal szoktuk kirándulás képp.

"Hogyan akadtál rá erre a "játékra"?"

- ismerősöm ajánlotta, de már egy cosmó helyen reklámozták is TV-ben, újságban.

2014. aug. 17. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok ládát meg lehet keresni amúgy GPS nélkül is, hajrá. Még annyi hogy van .hu és .com-os geoláda weblap. Én a .hu-sat javaslom szeritnem az sokkal jobb, vagyis a www.geocaching.hu-t.
2014. aug. 17. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!