Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nincs Magyarországon...

Miért nincs Magyarországon olyan vidámpark mint a Bécsi Práter, vagy a DisneyLand?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de itt nincs ebben az országban egy db vidámpark se. A magyarok nem is tudják hogy mi az a vidámpark, mert eddig nem csináltak? És most nem óvodás vidámparkra gondolok, hanem olyanokra mint a Práter, vagy a DisneyLand. Ha ilyen jó Magyarország gazdassága, ilyen jók a fizetések mint hogy mondják akkor simán lehetne.

2018. máj. 27. 14:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
44%

Akkor ne a Prater legyen az, amire vágysz. Addig nyújtózz, amíg a takaród ér.

Ha azzal érvelsz, hogy mi a drága, bizony, a pénztárád tartalma érdekes. Főleg, hogy most ilyen olcsó kimenni Bécsbe.

Nem BP-n laksz. Ok. Akkor melyik megye?

BP-re mennyiért mennél fel.

Tisztelettel hoztátok fel ketten a pénzt. Akkor vagy hátráljatok ki belőle, vagy beszéljünk át. Itt nem az a ludas, aki gondolkodik és megoldást mutat.

2018. jún. 8. 17:03
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

😂😂😂😂😂😂😂😂

Szerintem had dontsem mar el mire vagyok 😂

2018. jún. 8. 19:30
 23/27 anonim válasza:

Bécsbe más külföldi városokhoz képest persze olcsóbb, de azért drágább, mint régen volt kimenni a Városligetbe.

Balatonlellén van egy kisebb vidámpark, van Facebook-oldaluk is, ezen kívül csak utazókról tudok.

Szerintem kétféleképpen lehetne Magyarországon nagyobb vidámpark:

Vagy úgy, ha egy multi vállalja a milliárdos befektetést.

Vagy ha Budapest vagy más nagyobb város vezetése hajlandó anyagi áldozatot vállalni, kijelöl egy területet és a meglévő magyar vidámparkos vállalkozókkal együttműködésben kialakít egyet.

2018. jún. 21. 02:02
 24/27 anonim ***** válasza:
73%
A 20 stadion helyett vidampark kellett volna 🙄🙄🙄
2018. jún. 21. 10:53
 25/27 anonim ***** válasza:
72%
Hogyne lenne rá kereslet,hiszen Prater nemtudom hány százaléka magyarokból áll 🙏✌️🤙
2018. aug. 1. 16:45
 26/27 anonim ***** válasza:

1499Ft 74 másodperc dodzsemezés, az durván 73 000Ft/óra, 10/10-es prosti 30 perc 8000Ft (mikor bezárt a vidámpark 6000Ft volt még).

Szerinted melyikre költöttek többet a tinik mikor a vidámparkra kérték a pénzt?

2018. aug. 15. 14:36
 27/27 anonim ***** válasza:
50%

Xdddddd

A dodzsem alapból egy nagy szar elősször is.. másodszor is pedig gratulálok annak aki prostira költi a pénzét 🤗😄✌️

2018. aug. 15. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!