Miért nincs Magyarországon olyan vidámpark mint a Bécsi Práter, vagy a DisneyLand?
Akkor ne a Prater legyen az, amire vágysz. Addig nyújtózz, amíg a takaród ér.
Ha azzal érvelsz, hogy mi a drága, bizony, a pénztárád tartalma érdekes. Főleg, hogy most ilyen olcsó kimenni Bécsbe.
Nem BP-n laksz. Ok. Akkor melyik megye?
BP-re mennyiért mennél fel.
Tisztelettel hoztátok fel ketten a pénzt. Akkor vagy hátráljatok ki belőle, vagy beszéljünk át. Itt nem az a ludas, aki gondolkodik és megoldást mutat.
😂😂😂😂😂😂😂😂
Szerintem had dontsem mar el mire vagyok 😂
Bécsbe más külföldi városokhoz képest persze olcsóbb, de azért drágább, mint régen volt kimenni a Városligetbe.
Balatonlellén van egy kisebb vidámpark, van Facebook-oldaluk is, ezen kívül csak utazókról tudok.
Szerintem kétféleképpen lehetne Magyarországon nagyobb vidámpark:
Vagy úgy, ha egy multi vállalja a milliárdos befektetést.
Vagy ha Budapest vagy más nagyobb város vezetése hajlandó anyagi áldozatot vállalni, kijelöl egy területet és a meglévő magyar vidámparkos vállalkozókkal együttműködésben kialakít egyet.
1499Ft 74 másodperc dodzsemezés, az durván 73 000Ft/óra, 10/10-es prosti 30 perc 8000Ft (mikor bezárt a vidámpark 6000Ft volt még).
Szerinted melyikre költöttek többet a tinik mikor a vidámparkra kérték a pénzt?
Xdddddd
A dodzsem alapból egy nagy szar elősször is.. másodszor is pedig gratulálok annak aki prostira költi a pénzét 🤗😄✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!