Miért nincs Magyarországon olyan vidámpark mint a Bécsi Práter, vagy a DisneyLand?
Nem a Praterre nincs penz, hanem hogy becs az becs 😂
Ertelmezd mar miket irtunk :) 👐👏
Igyvan :)
De azert remelem egyszer eljutok a praterbe ha mar itt Magyarorszagon nincs :(
Bécsbe - Budapest busszal 1600 forinttól indul.
Ez neked drága?
Bla-bla-nál 4000től indít. Saját autóval benzinköltségen 4 embernek 243km közepesnek mondható 7es átlagfogyasztással az oda-vissza 35 liter benya, fejenként 3500.-
Ez megfizethetetlenül drága? Akarod te eléggé ezt?
Akkor mennyiért szeretnél vidámparkba menni? Szerinted annyiból fenn lehetne tartani a vidámparkot?
Tudod mennyibe kerül búcsúban egy körhinta / dodzsem / mini hullámvasút?
Már tudom, hogy olyanok oltanak az Interneten, akik 5000 forintot soknak tartanak arra, hogy Bécsbe eljussanak. Nem lesz ezer forint a belépő és kell majd a pénzért dolgozni és nincs ingyen sör, sem örök élet. De most akkor gondolkozz ésszel és kis közgáz tudással: mi az, ami megéri, amiből bejön a fenntartási és karbantartási költség és még a dolgozókat is ki lehet fizetni és visszatérül, mondjuk 20 éven belül a befektetés? Mert az nem ezer forintos belépő lesz, amivel mindent kipróbálhatsz. És gondolkozz el azon, hogy ami volt, az miért szűnt meg. Csak picit beszélgess erről felnőttekkel.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jajj de bolcs valaki..
tudod nem kene mas penztarcajba nyulkani ;)
Meg amugy mivan akkor ha nekem 5000 sok? En meg nem dolgozom nincs keresetem szerencsetlen
Meg amugy 5000bol csak felerek pestre, mivel nem ott lakom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!