Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nincs Magyarországon...

Miért nincs Magyarországon olyan vidámpark mint a Bécsi Práter, vagy a DisneyLand?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de itt nincs ebben az országban egy db vidámpark se. A magyarok nem is tudják hogy mi az a vidámpark, mert eddig nem csináltak? És most nem óvodás vidámparkra gondolok, hanem olyanokra mint a Práter, vagy a DisneyLand. Ha ilyen jó Magyarország gazdassága, ilyen jók a fizetések mint hogy mondják akkor simán lehetne.

2018. máj. 27. 14:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
52%
Ennyi .. akarhanyszor voltam a pestibe teli volt.. sok hulyeseg helyett inkabb erre kellett volna kolteni 🤙🙄😎
2018. jún. 5. 23:11
 12/27 anonim ***** válasza:
:) Nincs pénzed a práterre, de itthon szerinted olcsóbb lenne?
2018. jún. 6. 20:09
 13/27 A kérdező kommentje:
Igen mert bécsbe kimenni eleve drága, rohadt messze van Bécs.
2018. jún. 6. 20:19
 14/27 anonim ***** válasza:
38%

Nem a Praterre nincs penz, hanem hogy becs az becs 😂

Ertelmezd mar miket irtunk :) 👐👏

2018. jún. 6. 21:34
 15/27 anonim ***** válasza:
69%
Meg amugy igen, azert a pesti olcsobb volt mint egy prater..
2018. jún. 6. 21:35
 16/27 A kérdező kommentje:
Igen pesten csak egy belépőt kellett kifizetni és éjjel nappal ott lehettél, míg a bécsi práterben minden egyes játékért fizetni kell egy vagyont 😞😟
2018. jún. 6. 22:11
 17/27 anonim ***** válasza:
29%

Igyvan :)

De azert remelem egyszer eljutok a praterbe ha mar itt Magyarorszagon nincs :(

2018. jún. 6. 23:35
 18/27 anonim ***** válasza:

Bécsbe - Budapest busszal 1600 forinttól indul.

Ez neked drága?

Bla-bla-nál 4000től indít. Saját autóval benzinköltségen 4 embernek 243km közepesnek mondható 7es átlagfogyasztással az oda-vissza 35 liter benya, fejenként 3500.-

Ez megfizethetetlenül drága? Akarod te eléggé ezt?

Akkor mennyiért szeretnél vidámparkba menni? Szerinted annyiból fenn lehetne tartani a vidámparkot?

Tudod mennyibe kerül búcsúban egy körhinta / dodzsem / mini hullámvasút?

Már tudom, hogy olyanok oltanak az Interneten, akik 5000 forintot soknak tartanak arra, hogy Bécsbe eljussanak. Nem lesz ezer forint a belépő és kell majd a pénzért dolgozni és nincs ingyen sör, sem örök élet. De most akkor gondolkozz ésszel és kis közgáz tudással: mi az, ami megéri, amiből bejön a fenntartási és karbantartási költség és még a dolgozókat is ki lehet fizetni és visszatérül, mondjuk 20 éven belül a befektetés? Mert az nem ezer forintos belépő lesz, amivel mindent kipróbálhatsz. És gondolkozz el azon, hogy ami volt, az miért szűnt meg. Csak picit beszélgess erről felnőttekkel.

2018. jún. 7. 20:53
 19/27 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nem Budapesten lakok
2018. jún. 7. 21:05
 20/27 anonim ***** válasza:
25%

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jajj de bolcs valaki..

tudod nem kene mas penztarcajba nyulkani ;)

Meg amugy mivan akkor ha nekem 5000 sok? En meg nem dolgozom nincs keresetem szerencsetlen

Meg amugy 5000bol csak felerek pestre, mivel nem ott lakom

2018. jún. 8. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!