Szeretnék nyáron minél több új élményét kipróbálni. Ötletek?
Figyelt kérdés
Akár ilyen apróságokra gondolok, hogy tavaly a vizes vb-n életemben először voltam vízilabdameccsen. Nyilván nem ismertek, nem tudjátok, miket csináltam már, de direkt nem szeretném ezt megadni, mindenféle ötletekre kíváncsi vagyok. Annyit mondanék csak, hogy 24 éves lány vagyok, Budapesten élek és lehetőleg ne legyen sok pénz.2018. máj. 18. 09:51
1/2 anonim válasza:
1.
Menj pizsamában boltba.
2.
Csengess be más házakba esténként
3.
Vizipisztollyal tréfálj meg valakit
De ezeket jobb nem egyedül csinálni.
12/f
2/2 anonim válasza:
Egy lovaslecke kb 3000 ft, lovastábor, esetleg Tájfutás,fotográfia, olvass egy eddig syámodra nem érdekelt műfajú könyvet, fedezd fel a várost, mintha tényleg turista lennél, vegyél részt egy jobbagyféltekés rajzkurzuson.Tanulj meg egy nyelvet, kövess egy helyes fiút az utcán(XD tudom para)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!