13 évesen kipróbálni a füvet nagy ökörség? :D Mert nagyon-nagyon kíváncsi vagyok :O
Figyelt kérdés
2017. dec. 4. 23:31
3/6 anonim válasza:
Előbb utóbb úgy is ki fogod próbálni. Én nem ajánlom ennyi idősen, mert az agyad még fejlődésben van. Győződj meg róla, hogy normális anyagot kapsz kézhez, és nem kutyult bio cucc (cseles elnevezés, a bio itt pont hogy nem a természetest jelenti, hanem az összelocsolt kemikáliás szarokat). Ismeretlenektől, akikben nem bízol, ne vásárolj, sőt, a bizalmi embert is jobb ha megkérdezed, hogy honnan szerzi be. És nyomatékosítom: ráérsz még vele, nekem azt hiszem 16-17 évesen volt az első betépésem, és talán még azt is korainak mondanám.
4/6 anonim válasza:
Egy alkalom nem okoz kárt, a többivel egyetértek
5/6 anonim válasza:
Nem nagyobb, mint a cigit vagy az alkoholt... én ha visszacsinálhatnám nem próbálnám ki soha... és nem azért, mert nem tetszett...
33/f
6/6 anonim válasza:
Nem ökörség! Végre egy értelmes fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!