Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » ARMY-k: 1. Lehet valahol...

ARMY-k: 1. Lehet valahol szavazni a BTS-re a Billboardon? 2. Mi történik twitteren? Pontosan mi ez #BTScometoHungary?

Figyelt kérdés

Sziasztok kedves ARMYk!

A második kérdést kifejteném: A twitteren megláttam ezt a hashtaget, csak szeretném tudni, hogy pontosan milyen "mozgalom" is ez. Működhet? :)

#Twitter #Army #BTS #hashtag #Billboard #BBMA #btscometohungary #bbmasbts
2018. máj. 12. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:

A Billboardon a Top social artist-ra vannak jelölve a fiúk amire nem szavazni kell. Minnèl többet vannak megemlítve ( pl.: a twitteren minel többet vannak postoknàl betagelve) annál nagyobb az esélyük a díj elnyerésére.

A hashtaget én még nem láttam de szerintem ez azert van mert a BTS tervez most egy turnét és jönnek Európába is ès még nincs meg az összes város ahová mennek és lehet magyar Armyk így akarjàk felhívni a figyelmet magukra hogy itt is jó lenne egy koncert.

Ha jól tudom a hozzánk legközelebb lèvő koncert ami hivataloson lett bejelentvr az Berlinben lesz.

2018. máj. 13. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet szavazni.Beírsz ennyit a Google-ba: billboard music awards 2018 vote, és kiadja.Itt tudsz szavazni: [link]

A második kérdésre a válaszom:ez egy kedves ARMY ötlete volt,hogy ha nem is a közeljövőben, de egyszer nálunk is fellépjenek a srácok.Véleményem szerint erre nem nagyon van van esélyünk,de próbálkozásnak nem rossz.

2018. máj. 13. 09:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!! :)

Akkor, csak annyit kell tennem, hogy használom a #BTScometoHungary hashtaget?

2018. máj. 13. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen.Ezt twittelheted a srácoknak, és a Big Hit-nek(ha követed őket) is.
2018. máj. 13. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem jönnek Magyarországra még sajnos:(

Ha jól tudom európai országokból csak Németország és Anglia ahová jönnek (remélem nem tévedek,nem néztem még utánna pontosabban)

Bár annó üzentek nekünk :D úgyhogy a remény hal meg utoljára^^

2018. júl. 27. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!