Állandó ásítás, sóhajtozás szívritmuszavar miatt?
Hónapok óta állandó ásítási, sóhajtási ingerem van. Van amikor iskolában óra közben, van amikor a HÉVen, bárhol előjön..
Amikor hassal lefelé nézve csinálok gyakorlatokat (fekvőtámasz, hátrahajlítás) akkor jön rám a legjobban
Mitől lehet? Próbálom folyton egyenesen tartani a hátam, próbáltam légzőgyakorlatokat is, de a probléma továbbra is fenn áll
Decemberben szívritmuszavar gyanujával (gyors szívverés, mellkasi fájdalmak) elmentem kardiológushoz ahol kivizsgáltak, és nem találtak semmit
Lehet kőzük egymáshoz?
Úgy tudom, a sóhaj és ásítás is az oxigénellátással áll kapcsolatban, úgyhogy elég sok köze van hozzá. Szerintem mindenképp menj vissza a dokihoz!(Ha nem találtak semmit, akkor keress fel egy másik kardiológust - több szem többet lát)
Másik lehetőség a túlhajtás és a stressz, és ilyenkor tényleg nem találnak szervi bajt. Az életviteled nem ismerem, de ez is opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!