Leírná valaki, hogy miről szól Zakály Viktória könyve, a Szívritmuszavar?
Figyelt kérdés
Az egész történetre lennék kíváncsi nagy vonalakban. Nem baj, ha van benne spoiler, a vége is érdekel.2013. okt. 9. 12:41
1/5 anonim válasza:
Csönge. Egy hely, mely mindent megváltoztat. Egy hely, melyet soha nem feledsz. Egy vágy, mely örökre a szívedben marad. A lány nem hisz a véletlenben, csak a sorsban, a fiú nem hisz a szerelemben, csak a kötelességben. Évek óta ismerősök, látták egymást egyetemi előadótermekben és folyosókon. Mindketten érezték, hogy ez a kapcsolat több lehetne, de soha nem lépték át a határt, nem közelítettek egymáshoz, az érzés beleveszett a szürke hétköznapokba. Csönge azonban mindent megváltoztat. Öt nap, mely felforgatja a világukat, és lángoló, fájó szerelemre gyújtja a lányt. Bármit megtenne a fiúért, felrúgná a saját életét érte. De mit érez a fiú? Fel lehet adni mindent a szerelemért? Van-e kiút a múltból, és a jelen láncaiból? Vagy minden út egy padláshoz és egy komor kötélhez vezet? A sóvár vágyakozásról és egy gyönyörű, felkavaró szerelemről szól ez a regény, mely igaz történeten alapul. Tudod, mi a szerelem másik neve? Csönge.
2/5 anonim válasza:
A végén nem jönnek össze, nincs happy end.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
Igazság szerint olvastam, hogy a női főszereplő az irónőről van mintázva és valami nagyon szomorú történik a könyvben, nagy lelki erőre volt szüksége, hogy ezen túl lépjen. Az fúrja az oldalam, hogy mi ez a dolog. De a könyv nincs bent a könyvtárban, várnom kell, ezért tettem fel a kérdést.
Amúgy szerinted jó könyv?
2013. okt. 9. 13:01
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Molyon ódákat olvastam róla... Igazából csak emiatt szerettem volna elolvasni és mert örültem, hogy magyar. ( a fülszöveg nekem kicsit sok, nyálas)
Nem szeretem a tesze-tosza, várom a hercegem, akit egyszer láttam karakteret, remélem nem ilyen lesz.
köszönöm a kritikát is, tetszett.
2013. okt. 9. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!