Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen népszerű...

Miért lett ilyen népszerű vagy elterjed a zenékre való reagálás?

Figyelt kérdés

Mivel az életemből ki van zárva az ilyen pop,rap meg mindenféle ilyen bigyusz nem tudom hogy azokból is tele van-e a YT,de rockból tele van a kezdőlapom,mindenféle műfaj,lehet akár Pink Floyd-tól elkezdve Slipknot is.

Vannak jók azért amiket én is megnézek olykor,akiknek hiteles a reakciója,meg mond jó gondolatokat is de egy csomón látszik,hogy csak divatból csinálja. Ez az új trend,hogy "hip hop fan reacts to..." valami.

Nem értem mit kell egy zenén ennyit bonyolítani,én is szeretek vesézni amúgy,de csak mértékkel,a zenét élvezzük már és ne elemezzük.. A másik kedvencem a túljátszott reagálás és headbangelés,lényegébe el se kezdődik a zene de már mozgatja a fejét az illető :D Meg még akkor is ha rossz a szám,mert hát jó arcnak kell tűnni ugye. Bírom a metalcoret,ha jó az énekes hangja és jó a gitár,de amikor ilyen értelmetlen csörömpölős dobverésekre rázzák a fejüket azt nagyon nem értem. Inkább érzek késztetést fejmozgatásra pl. egy jó ritmusú Metallica számnál mint olyan dobkínzásnál.

Szóval ennyire elveszett a kreativitás a videó készítőkben?

2018. ápr. 29. 12:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!