Szerintetek még befuthatok a YouTubeon?
Régen 2012-be kezdtem el videózni akkor még csak 11 éves körüli lehettem.(Ja és lány vagyok:D)
Minecraft videókat csináltam,mint akkor sokan mások.
Több ezren nézték akkor a videóimat és kb.600-1000 feliratkozóm volt ami akkor eléggé nagy számnak számított.
És akik ma nagy videósok akkor ők még sehol sem voltak.
Akkor még csak ilyen Zsdav volt,Sirius meg HErBY,stb...
És akkor eléggé minőségi videókat csináltam meg beszéltem a videóimba.
Meg mikor DoggyAndi kezdet el videózni akkor én már videóztam és beszélgettem is vele meg Zsgames-el is eléggé sokat ma már azt se tudják szerintem ki vagyok.
Csak én 2014-2015 körül abba hagytam a videózást.
És 2015-2017 körül befutott egy csomó népszerű videós BeniiPowa,Gery,Dreamdewil,Dezső Bence,stb...
És én nagyon megbántam, hogy akkor abba hagytam a videózást lehet, hogy ma már nekem is több százezer feliratkozóm lenne.
Szerintetek hogyha még elkezdenék videózni befuthatnék?
Amin régen videóztam azt a csatornát törültek.
Csak hát az a baj, hogy a minecraftot lesik sokan.
Szerintem akkor lehetsz jó videós, ha azt arról csinálsz videókat amiket szeretsz és nem arról amit elvárnak tőled vagy a nézettség miatt. Szerintem ez a siker kulcsa. Így lehet a legminőségibb videókat összehozni. Én azt mondom vágj bele, hiszen már valamennyi tapasztalatod is van. Az tény, hogy akik "időben" kezdték el, az egyáltalán nem különleges személyiségük ellenére is sikeresek lettek, hiszen nem igazán volt más.
Ha tudsz minőségi tartalmat adni, idővel sikeres lehetsz.
Nekem 7ezer feliratkozóm van már :) Egy videómra meg jön úgy 2-3ezer megtekintés mindig. De én 3 hónapja vidizem csak.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!