Dragon Ball super, Jirennek mi a története?
Figyelt kérdés
Elkezdtem nézni a Dragon Ballt imádom nagyon már végig néztem a sima Dragon Ballt , Zt és most kezdtem bele a Superba. De várom hogy fent legyen magyarul. Láttam hogy ez a Jiren mennyire kemeny és egy állat. Van valami infotok róla hogy meg is mi vagy ki ő honnan jön, miért harcol. És ki tudja legyőzni majd? Azt nem kell elmondani , hogyan csak ki, esetleg Gogeta, Goku és Dermesztő? Előre is köszönöm a válaszokat.2018. ápr. 8. 12:28
1/3 anonim válasza:
SPOILER!
Jiren a 11-es univerzum legerősebb harcosa. Gyerekkorában a szüleit megölte valami gonosz entitás (nem derült ki hogy ki vagy mi volt) Emiatt elkezdett keményen edzeni és társakat gyűjteni a gonosz megállítására ami azzal végződött hogy a gonosz legyőzte őket, Jiren sok társa meghalt és már senki se akarta követni őt. Ekkor jött rá hogy nincs szüksége társakra hogy erős legyen ezért egyedül lesz ilyen erős. A sorozat végén Goku, Dermesztő és C17 fogja legyőzni
2/3 anonim válasza:
Miért jó neked előre tudni hogy mi lesz? Nézzed aztán majd kiderül, sokkal izgalmasabb úgy ha nem tudsz semmit ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😇😇
2018. ápr. 14. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!