Hány féle dragon ball létezik?
Kai ugyan az mint a Z, csak újra van rajzolva, meg a "felesleges" részeket kivették belőle. De keress rá.
Egyébként a Z a legjobb, mindenképp érdemes megnézni. Én azzal kezdeném a helyedben.
Sorrend: sima Dragon ball, Dragon ball Z, utána Super vagy GT. Nincs összefüggés közöttük.
Jól leírták, viszont én a Kai-t ajánlanám.Szerintem a Z-t csak azoknak kellene nézniük akik azon nőttek fel és ismerik a mangát, mert nagyon sok filler (nincs benne a mangában) van benne és így sok az ellentmondás a sztoriban. Kai kb hűen a mangához van megvágva. Ami ellene szól, hogy nincs olyan hangulata, mint Z-nek ami köszönhető pl zenéknek (Z-ben sokkal jobbak) és a cenzúráknak.
Én a Supert ajánlanám, nem a GT-t, sokkal érdekesebb, jobb karakterek vannak benne, van sztorija és nem csak a Z-t másolja, a GT egyetlen jó tulajdonsága az új szint kinézete, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!