Nektek mi szerepel a bakancslistátokon?
Ami rajta van:
-Álmaim 3 kedvenc országába eljutni.(1 már sikerült)
-szeretnék megtanulni japánul
-még egy főiskolai szak (már dolgozom, így nehéz lesz)
- Normális értékekkel rendelkező párt találni (nehéz manapság normális emberekkel találkozni)
-Tandemugrás (juniusban megyek, már befizettem)
-óceánjáró hajón utazni
-rászoruloknak segíteni(20 éves korom óta önkénteskedek,karácsonyi ételosztásokon)
Úgy nagyjából ennyi. Egyiket sem tartom lehetetlennek azokból amik még hátra vannak. És még fiatal is vagyok(24) szóval van időm.
És neked kérdező?:)
A teljesség igénye nélkül:
-szeretnék jóóó magasról lekakálni, úgy hogy pár pillanattal később halljam, ahogy placcsan odalent
-pucéran túrázni - ezt még most nyáron tuti megcsinálom!
-megírni egy bizonyos regényt, amihez van ötletem - ezt nem hiszem, hogy megcsinálom, mert félek, hogy nem fejezném be
-amit már megcsináltam az az, hogy újra táncoltam egyet a szerb néptáncos csapattal, ahová gyerekkoromban jártam
Karlovy Vary - a legszebb hely, ahol jártam, ja és Prága.
De úgy látom, itt mindenki félreérti a kérdést. A bakancslista nem azt jelenti, hogy mit szeretnél elérni, véghez vinni az életedben, hanem azt, hogy hova szeretnél eljutni.
Itt az 5-ös válasz írója jelentkezik! Örömmel mondhatom, hogy a pucéran kirándulást megvalósítottam! Kalandos volt! :D Akit érdekel, egy másik témánál írtam erről részletesebben: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Itt is az 5. válasz az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!