Mi szerepel a ti bakancslistátokon?
Istenigazából semmi, és szerintem ez az én bajom. A diplomát kipipáltam, lefogytam, szóval egyelőre nem tudom, hogy mi legyen az új cél.
22 F
Az enyémen semmi. Még nem tervezem, hogy meghalok.
41/FF
Utolsó!
Ne halogasd. Lehet majd rokkantan már nem fogsz tudni egy-két dolgot kihúzni arról a bizonyos listáról.
A következő a sorban az El Camino. Tervtől eltérően idén már nem tudok végigmenni egy betegség miatt, de jövőre ezzel kezdem a listát. :)
23L
Kicsit tartalmasabb életet élni, mint eddig.
A lábfétis kipróbálása egy nővel.
Ismerkedés nem megy ezt szeretném.Ez van fent.
28/F
Mielőtt lehunyom a szemem, feltétlenül szeretném még egyszer körbejárni azt a helyet, ahol a sorkatonai éveimet leszolgáltam és polgári alkalmazottként is dolgoztam vevőtávírászként. Sajnos tisztában vagyok azzal, hogy ez egy számomra elérhetetlen cél, mert a kérdéses objektum a mai napig aktív - és érthető okokból nem engednek be oda bárkit.
A másik a Nagy-Börzsönyben található Magas-taxi túristaház.
A harmadik a Zemplén-hegységben található Telkibánya - és környéke, - Hollóháza, Füzér.
Utóbbi helyeken napokon át is szívesen megszállnék, túráznék, élvezném a csendet és a friss levegőt (mindenféle kötöttség nélkül).
Szívesen visszalátogatnék még Panyolára is, a Panyolai Marica Vendégházba, - ahol nagyon kellemesen éreztem magam. Ide se csak egy kupicára ugranék be, hanem napokon át élvezném a körülményeket.
Elmentem volna szívesen a Klementinát is megnézni - Mezőkövesden, - de ott olyan nagy "vendégszeretettel" fogadtak amikor arra jártam, hogy inkább nem. - Valamiért fontossá vált a helyieknek a már rombadöntött, széthordott ex-katonai repülőtér, - 20-25 év alatt nem volt fontos, ami alatt komolyan felszerelkezett tolvajok szét nem hordták szervezetten.
Lillafüredet és környékét sem tudtam egy nap alatt bejárni, megörökíteni. Ott a Fehérkőlápai Túristaház hagyott bennem mély, pozitív nyomot, de a keskeny nyomtávú erdei vasút is vonz.
Szívesen elmennék megnézni a Hajagos-tetőn hátrahagyott ex-atombiztos szovjet híradó vezetési pont romjait is, - itt viszont nem éri meg az ebbe fektetett energia, mert ez is roncsderby, - ide is csak vinni lehet már, elhozni bármit is már annál kevésbé.
Szivesen megtekinteném a Gyömrő mellett hátrahagyott légvédelmi tüzelő állásokat is úgy, ahogy érdekelne a sárbogárdon hátrahagyott objektum, vagy a Taszári Repülőbázis is.
Ezek többsége elérhetetlen cél, mert az állam semmit nem kezd velük ugyan, de arra nagy gonddal odafigyel, hogy az érdeklődők, - akik látogatni, nosztalgiázni szeretnének és nem szervezetten széthordani azokat, - ne juthassanak be tisztességes úton. Én meg nem fogok örkutyákkal a seggemben kúszni-mászni - békeidőben, békés célból.
Bár álmodozhatok! Kedvenc bankom ismét hallatott magáról és közölte a "jóhírt", hogy kerítsek elő valahonnan sebtiben közel félmillió forintot, - ami lényegében azt jelenti, hogy teljesen mindegy, milyen céljaim vannak jelenleg, ("A bank visz mindent")!
- Találni egy mély érzésü, intelligens igazi (fiú)barátot
- összehàzasodni egy jólelkü, egyszerü lánnyal s gyermeket nemzeni
- eljutni bizonyos helyekre (Ùj-Zéland, Izland, Montréal, Death Valley, New Orleans, Macchu Pichu, Ojmjakon)
- bungee jumping
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!