Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Két 18 éves lánynak veszélyes...

Két 18 éves lánynak veszélyes lehet a Sziget fesztivál?

Figyelt kérdés
Egy napra szeretnénk elmenni a legjobb barátnőmmel, mert a kedvenc előadónk lép fel. Muszáj lenne egy fiú kísérőt beszerveznünk?:D Még sose voltunk a Szigeten, és sokat olvastam pl itt is, hogy nagyon veszélyes, és mindenképp valamilyen fiú rokont/ismerőst magunkkal kéne hurcolni, hogy ne essen semmi bajunk...:D Nem mondanám magunkat zárkózottnak, szívesen barátkozunk, és egy bizonyos határig mehet a lazulás is, viszont tudjuk hol a határ. Van aki csak a barátnőjével ment? Ha igen akkor mennyire volt így biztonságos?

2018. márc. 31. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerintem nem ilyen vészes a helyzet. Nem nagyobb az esély hogy a fesztiválon rabol mondjuk el valaki és erőszakol meg mint bármikor máskor az utcán. Ez a vigyázzatok arra vonatkozik, hogy ne igatok meg olyat amiről nem tudjátok honnan jött, ne legyetek olyan taj részegek hogy nem tudtok magatokról, stb. Szóval ha az alapvető biztonsági szabályokat betartjátok és nem vagytok teljesen hülyék/naivak, nem lesz semmi. De ha azok lennétek akkor se lenne garantált a baj. Vannak 15-6 éves lányok is akik egyedül császkálnak ott, vannak akik ennyi idősen kint dolgoznak mégse hallasz rémhíreket hogy mindenkinek baja esik.
2018. márc. 31. 16:39
 2/3 anonim válasza:
100%
Én 2 éve 16 évesen voltam először szigeten egy napot. Az egyik barátnőmmel mentem nem volt semmi probléma. Az emberek túlóznak amikor egy fesztivál veszélyeiről beszélnek főleg ha az a sziget. Én úgy gondolom, hogy ha ésszerűek maradtok vagyis nem fogadtok el senkitől semmit nem isztok ájulásig stb. akkor nem kell kísérő.
2018. ápr. 1. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is 2 éve, 16 évesen voltam először egy napon egy 17éves barátnőmmel. Később hozzánk csapódott egy régi haver. Nem veszélyes fiú nélkül sem. Nem rosszabb mint egy Bp-i diszkó. Ne legyetek totál részegek és határozottan húzzák meg a határokat ha részegek mennek hozzátok oda ismerkedni. Jó szórakozást.
2018. ápr. 1. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!