A Rockmaratonra tudok egy napos jegyet venni?
Figyelt kérdés
A július 13-i Paddy and the Rats fellépésére mennék el. Lehet 1 napos jegyet venni vagy csak heti van?2018. márc. 29. 20:43
1/9 anonim válasza:
Igen, az oldalukon tudsz napijegyet venni.
2/9 anonim válasza:
De amúgy Paddy koncert kb. Mindenhol van fél évben belül, amire kb. 2000 a jegy, a napijegy meg nulladik napra is 3000 (azt hiszem).
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2018. márc. 29. 21:32
4/9 anonim válasza:
Az igen, ilyet se láttam még. Aznap lesz a Tormentor, Carpathian Forest, Iced Earth, Alestorm, Arkona, stb... de őt a Paddy and the Rats érdekli 7 ezer forintért XD
5/9 anonim válasza:
Engem meg a GBH erdekel 7000 ftért :)
6/9 anonim válasza:
Oké, és? Azért volt ez a reakcióm, mivel a Paddy and the Rats már kb mindenki udvarán fellép lassan, jóval alacsonyabb jegyárakkal, miért pont maratonra menne?
7/9 A kérdező kommentje:
Mert ez van a legközelebb és az egyetlen időpont amire el tudok menni ééés még egy-két barátom is jönne. Aznap estére pont meg tudom oldani, hogy jó legyen, de ha nem tudsz segíteni akkor ne okoskodj.
2018. ápr. 30. 08:56
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem pont neked kéne beszólni, aki ennyire alacsony létforma, hogy még ennyinek sem tud utána nézni. Megsúgom: 1 perc amúgy google segítségével. Gyanítom, hogy a kérdést több idő volt kiírni.
Ha valahogy mégis sikerül jegyet szerezned (rendkívül nagy számítástechnikai tudást igényel, előre szólok), nézd meg aznap este a Tormentort vagy a Carpathian Forestet.
9/9 anonim válasza:
Szereztem napijegyért 2000forintért! :D akitől vettem ő azt mondta nyaralás miatt adta el sürgősen. Köszi a választ a ápr. 27. 00:13-nak! És te, igen hozzád írom utolsó.. ha ennyire zavar)idegesít mi a francért írsz ide? Dislike. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!