Ki megy Rockmaratonra? Én nagyon mennék, de egyedül nem olyan jó.18/L/Budapest
Figyelt kérdés
Leginkább az Arch Enemy érdekelne, azon mindenképp ott szeretnék lenni. Jó lenne valami társaságot összeszedni. Írjatok bàtran!2017. jún. 20. 23:42
1/7 anonim válasza:
Engem is az Arch Enemy érdekel leginkább,de sajnos úgy néz ki,hogy én is egyedül mennék ami ugyebár nem olyan jó. 19/l
2/7 anonim válasza:
Én megyek! És nem kell attól tartanotok, hogy társaság nélkül maradtok, higgyétek el! A rockerek kedves és befogadó emberek, hamar találnátok magatoknak barátokat! Sőt, az is biztos, hogy összefuttok valami ismerős arccal, korábbi koncertekről vagy akárhonnan. Gyertek bátran, én ott leszek ;) 21/l
3/7 Adorján03 válasza:
Szia! Mi ketten vagy hárman mennénk Győr felől és szívesen megismerkednénk rockerekkel az odavezető úton. Ha gondolod szívesen látnánk kis csoportunkban :) 18/F
4/7 anonim válasza:
Mi is minden bizonnyal ketten vagy hárman megyünk, egész hétre a Debrecen irányából.
19/F
5/7 anonim válasza:
Heló! Nálam úgy alakult, hogy nem tud jönni velem ismerős és nagyon gondolkozok, hogy leugrok egyedül szerdára. Nem vagyok rocker inkább HC-s arc (Agnostic Front, H2O) de kíváncsi vagyok az Arch Enemyre is. Ha lehet valakihez csapódni legalább sörözni vonaton vagy vmi szóljatok :D F/24 BP-ről
6/7 verde válasza:
Békés megyéből valaki? Én is egyedül megyek, szombati napra megyek kocsival. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!