Ha készítek egy fordítást YouTubeon, azt mennyi ideig ellenőrzik?
Figyelt kérdés
Olyan pár hete készítettem egy fordítást egy videóhoz ytn, és be is küldtem, de még mindig semmi visszajelzést sem kaptam. Nagyon sokat dolgoztam vele, és nagyon odafigyeltem rá, szeretném, ha bekerülne.2018. márc. 14. 19:43
1/1 anonim válasza:
Nem tudom pontosan hogy működik, de szerintem egyszerű Youtube felhasználók ellenőrzik.
Azért gondolok erre, mert egyszer akartam már csinálni, de amikor bejött az ablakocska, ahova a szöveget lehet írni, már ott volt egy, amit ellenőrizni tudtam, láttam, hogy jó volt, elfogadtam, és utána ki lehetett választani. :)
Küldd el a linket, rámegyek és elfogadom, hátha tényleg csak ennyi kell. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!