Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Felejthetetlen programok...

Felejthetetlen programok otthon legjobb barátnővel?

Figyelt kérdés

2018. febr. 16. 13:18
 1/9 anonim válasza:
53%
Legyen tánc! 😀
2018. febr. 16. 13:29
 2/9 anonim válasza:
80%
Menjetek el szórakozni!
2018. febr. 16. 13:30
 3/9 Mádár0218 ***** válasza:
37%
Sex?
2018. febr. 16. 17:49
 4/9 anonim válasza:
Kedves válaszoló! Oda van írva hogy LEGJOBB BARÁTNŐVEL!
2018. febr. 16. 18:24
 5/9 Mádár0218 ***** válasza:
Tudom, tudok olvasni, de felejthetetlen nem?
2018. febr. 16. 18:45
 6/9 he84 ***** válasza:
56%

Bizonyos értelemben igaza van Mádárnak. Hisz legjobb barátnővel akár petting-et, szexet is lehet, főleg ha netán vegyesebb a helyzet. Ez értendő akár kipróbálásra kíváncsiságból, akár komolyan is, ha bármelyikük vevő rá, vagy többet érez. De nem divat szempontból mondom, nem azért, mert akkor az talán menő lehet, hanem minden ilyen nélkül. Még akár heterók is kipróbálhatják, attól még nem lesznek biszexuálisak, vagy leszbikusok csak mert kipróbálják. Vagy esetleg ha egyikük heterónak hitte magát, de nem az, hanem biszexuális, akkor akár ez is kiderülhet. Ha meg legalább az egyikük biszexuális, vagy leszbikus, akkor pláne.

Ezeken kívül különösebb ötletem nincs nekem se, legfeljebb annyi, hogy amit mindketten jó és felejthetetlennek találtok, az legyen, már amennyiben lehetséges. Ez rátok van bízva, ti ismeritek egymást, így azok alapján kéne döntenetek. Külső más embereknek ezt nehéz jól megmondani, hogy mi lenne a legjobb, hisz nem ismerünk titeket.

2018. febr. 16. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Raboljatok el valakit és kínozzátok meg élőadásban. Garantáltan felejthetetlen program.
2018. febr. 17. 11:08
 8/9 A kérdező kommentje:

Kicsit reálisabb válaszokat vártam. 😅

Hangsúlyozom, LEGJOBB BARÁTNŐVEL, OTTHON! (Mindenféle nyalifali illetve szórakozás ami nem otthon történik ki van zárva!)

2018. febr. 17. 15:17
 9/9 he84 ***** válasza:
41%
Én viszonylag egész reális választ adtam, nem poénkodtam el semmit se. Olvasd el jobban és akkor rájöhetsz. Arról nem tehetek, ha neked nem reális pár felvázolt dolog. A barátnő (és barát) többet is takarhat, nem csak sima barátnős (és barátos) dolgokat. Ezt is érdemes lenne figyelembe venned, nem tehetünk arról, hogyha te csakis így látod. Azért remélhetőleg nem vagy homofób. Na de akkor simán barátnők vagytok csak, ebből már kiderült. Akkor ott van jobban az "Ezeken kívül"-el kezdődő bekezdésem, azt főleg olvasd el jobban és akkor megértheted, miért nem tudunk sokan komoly ötleteket adni!
2018. febr. 17. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!