Felejthetetlen programok otthon legjobb barátnővel?
Bizonyos értelemben igaza van Mádárnak. Hisz legjobb barátnővel akár petting-et, szexet is lehet, főleg ha netán vegyesebb a helyzet. Ez értendő akár kipróbálásra kíváncsiságból, akár komolyan is, ha bármelyikük vevő rá, vagy többet érez. De nem divat szempontból mondom, nem azért, mert akkor az talán menő lehet, hanem minden ilyen nélkül. Még akár heterók is kipróbálhatják, attól még nem lesznek biszexuálisak, vagy leszbikusok csak mert kipróbálják. Vagy esetleg ha egyikük heterónak hitte magát, de nem az, hanem biszexuális, akkor akár ez is kiderülhet. Ha meg legalább az egyikük biszexuális, vagy leszbikus, akkor pláne.
Ezeken kívül különösebb ötletem nincs nekem se, legfeljebb annyi, hogy amit mindketten jó és felejthetetlennek találtok, az legyen, már amennyiben lehetséges. Ez rátok van bízva, ti ismeritek egymást, így azok alapján kéne döntenetek. Külső más embereknek ezt nehéz jól megmondani, hogy mi lenne a legjobb, hisz nem ismerünk titeket.
Kicsit reálisabb válaszokat vártam. 😅
Hangsúlyozom, LEGJOBB BARÁTNŐVEL, OTTHON! (Mindenféle nyalifali illetve szórakozás ami nem otthon történik ki van zárva!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!