Disneyland-be (párizs), hogy működnek a jegyek?
Figyelt kérdés
Egy napra szeretnénk beugrani a lányommal (16), mert nyáron elmegyünk Párizsba, de mindenfélét olvastam mindenhol.
Szállodát kell foglalni, meg mini, magic,super magic, super magic plus jegyek, ezek mit jelentenek?
Próbáltam utazási irodát kérdezni, de nem igazán értették, hogy nekem nem egy hat szobás, tíz éjszakás svéd asztalos, hanem csak szimplán egy napos ajánlat kéne..
Az angol tudásom a béka feneke alatt, én anno sajna oroszt tanultam.
2018. febr. 11. 17:34
1/1 anonim válasza:
A Disneyland honlapján tudsz jegyet venni,vagy személyesen. Két parkból áll. Kiválasztod,hány személy, és egy vagy mindkét parkosat szeretnéd. Érdemes a kétparkosat venni,hamár ott vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!