Az egyik baratommal tancoltam nem reg, azota nem tudom elfelejteni. Mi tortenhetett koztunk?
Egy egy pop rock koncerten voltunk, es vagy 30 percig ha nem tovabb folyamatosan tancoltunk...annyira egymasra hangolodtunk...ilyen elmenyben meg sohasem volt reszem azelott. Es tudom hogy benne is megvaltozott valami. Egy fura kozos nyelven beszeltunk amit csak mi ertettunk, egesz ejjel szinte arnyekai voltunk egynasnak(felszavas mondatok) es nem beszelve arrol hogy egyszer azt mondta :"forever mine" amit kesobb a soroknek tudtam be...
Szinte legjobb baratom, azelott a bizonyosos este elott is sokat jelentett szamomra de sohasem gondoltam ra maskepp mint egy barat. Masnap persze tok normalisan viselkedett mintha mi sem tortent volna...
Azota sem tudtam elfelejteni azt az estet. :( ilyen letezik? Vagy megorultem.
Egy tanc leforgasa alatt, ennyi erzelem ilyen kotodes?
Kétszer volt hasonló táncos élményem. Az egyik egyszerűen egy szenzációsan táncoló haver volt és maradt is, eszméletlen jókat táncoltunk együtt, de nem merült fel soha, hogy ebben több lett volna. Máig jóban vagyunk, később a tesójának közösen tanítottunk esküvős táncot. :)
A másik hasonló táncom picit más élmény volt, pár hónapra rá összebútoroztunk, és 10 éve együtt élünk...
A határ keskeny, a tánc alatt felfokozott érzelmi állapotban vagytok. A választ magadnak kell tudnod. Én a helyedben leülnék beszélgetni a illetővel, hogy hogy érezte magát ezen az estén, ő hogy élte meg, nem kéne-e megismételni. Ha a közös tánc olyan jó volt, akár benevezhetnétek valamilyen társastáncos tánciskolába. Ilyen társ ritkán adódik az életben, ha legjobb barát, ha több, én a helyedben feltétlen keresném a társaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!