Megéri egy replika Rolex?
Figyelt kérdés
Mivel átlag magyar, ráadásul GYEREK vagyok, nyilván nem költök igazi cuccra. (Bocsánat, ha megsértettelek.) Viszont kíváncsi vagyok, mit is tud egy "kamu Rolex". mellesleg, ha csak azt nézzük, 15ezerért még ha csak egy noname órát is veszek, megéri. Mi a véleményetek/tapasztalatotok?2018. febr. 7. 17:08
1/6 anonim válasza:
A rolex órák millió forintos kategóriába tartoznak. Amit te 15 ezerért kapsz az egy olyan hamisítvány, amivel a haveroknak menőzhetsz és késztetést fogsz érezni, hogy feltűnést kelts vele, állandóan az időt nézegesd. Semmi köze az igazi rolexhez, se anyagminőségben se semmiben. Egy gyerekről meg kapásból tudni fogják, hogy nem futja neki eredetire, akkor meg mi értelme van 15 ezret kiadni egy kamura, inkább vegyél egy eredeti casio-t és kész. az olcsóbb és lehet hogy jobb mint a kamu rolex
2/6 A kérdező kommentje:
Hát, ksözönöm a tanácsot. lehet hogy megfogadom!
2018. febr. 7. 18:03
3/6 anonim válasza:
Nem eri meg ! Senki se fogja elhinni neked , hogy eredeti és annyiért tenyleg kapsz mar egy olcsóbb kategoriasabb órát ! Ahogy az előző is írta pl casiok között nézz szét !
4/6 anonim válasza:
Es mivan ha nem felvagni szeretne vele? En vettem egy rolex replikat 19evesen es barmennyire a magyar rosszindulat, es eloiteletek nem azert mert menozni akarok vele, vagy villogni barkinek elmondom, hogy nem eredeti. Egyetlen oka volt, hogy egyszeruen szerelmes lettem az egyik modelbe, es az istenert se vettem volna fel mas orat! Kicsit jobban beleolvastam a dolgokba, es azt kell mondjam barmennyire hurrogni fognak az emberek van minosegi replika! 4-5ezerert silany csili vili lakkos csorgo gagyi minoseget kapni de 20-25 ezerert (ilyen van nekem is) mar nagyon jo minoseget lehet kapni aztan innentol a hatar a csillagos eg, egyre dragabbak egyre jobban hasonlitanak az eredetihez. Nem elfogultsagbol mondom de en azt kaptam ami utan olvastam. Automata szerkezet, asvanyi uveg, keramia lunetta, tomor acel tok. Egy korrekt jol osszerakott ora ha nem lenne rajta, hogy rolex es lennel tudataban mennyibe kerul eredetibe nem mondanad ra, hogy kinai hamisitvany. Persze mint mindennek ennek is vannak hatranyai, pl a garancia hianya, nem valami szep csomagolas. De maga az ora lassan masfel ev hasznalat utan kifogastalan. Lenyeg ha szeretnel szerintem ne a leg silanyabb minoseget, esha van 20-25 ezred akkor gondolkozz el mennyire szeretnel te kimondottan “rolexet” a csuklodra mert mint elottem is irtak egy casio se rossz valasztas az ilyen nike diesel meg tokom tudja markakat meg felejtsd el ennyi penzert 0ftos orak amiknek a markanevet fizeted meg replikam is ezerszer minosegibb. Orat csak oragyartotol! Remelem segitettem!
5/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó volt a legkorrektebb válasz. Köszönöm, sokat segített! ✋👑
2018. febr. 22. 19:21
6/6 anonim válasza:
És miért kell Rolex feliratú hamisítványt venni akkor, ha tetszik a design? Miért nem "éred" be egy sokkal jobb minőségű, EREDETI Orinet Mako karórával? Vagy esetleg olcsóbban egy Parnis búvárral?
De nem, nektek "Rolex" kell:)) Ne égessétek már magatokat ilyen gagyikkal, légyszi. Nekem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!