Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ez egy szellem a képen?

Ez egy szellem a képen?

Figyelt kérdés

Mi előtt sokan kérdeznék,hogy miért voltam a temetőben ahol ez a kép készült NYÁRON.Nem tudom.Tudom nem illik a temetőben fotózni és csak úgy mászkálni :c,...csak haverommal hülyültünk,hogy mi lenne ha fotóznánk és lenne egy szellem a képen...

A képen van egy régi sír,rajta egy gyertya szerűség.A gyerte körül egy homályos féle alak kiábrázolódik ha nem lenne egyértelmű.Pár ismerősnek megmutattuk eddig,valaki azt mondja para,valaki azt,hogy hülyeség.Nektek mi erről a véleményetek?:)

A KÉP SAJÁT!ÉS NEM PHOTOSHOP....

2018. jan. 22. 18:50
 1/6 A kérdező kommentje:
2018. jan. 22. 18:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért.
2018. jan. 22. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Namost nem akarlak piszkálni, kamuzósnak nevezni ilyesmi.

De... az a helyzet hogy még én (AKI NAGYON IS HISZEK A SZELLEMEKBEN ÉS A PARANORMÁLIS DOLGOKBAN) is azt látom a képen (AMI MELLESLEG NAGYON-NAGYON HOMÁLYOS) hogy tőletek kicsit távolabb áll vagy épp megy el valaki aki mivel BAROMIRA HOMÁLYOS a kép kicsit szellemnek látszik.

Szóval ha rám hallgatsz még most reagálsz a válaszomra mert kíváncsi vagyok mit reagálsz a válaszomra, aztán letörlöd ezt a kérdést innen mert van sok ember aki NAGYON nem ilyen kíméletes mint én szóval brutálisan szét leszel piszkálva oltogatva basztatva!!!!!!!!!!!!

remélem tudott segíteni

az Inkvizítor

2018. jan. 23. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:

meg akkor már hozzá fűznék egy kérdést

meik temetőben volt ez?

2018. jan. 23. 09:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Hajdú-Bihar megyében lakom,többet nem árulok el.

Nyugodtan lehet piszkálni,nem sértődök meg.Ez csak egy oldal ahol lehet kérdezni.Amúgy senki sem megy el s képen bem tudom,hogy miről beszélsz.Nem kamu..Azért homályos ennyire mert rá van közelítve..(Ha már ennyire nem lehet észrevenni)Nem veszem le a kérdést,aki akar válaszolni valami hasznosat,azt várom :)

2018. jan. 23. 14:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Meghát egy ember nem szürkés színű,mert ha elmenne a képen valaki akkor is ha homályos lenne,látszodna a ruha és bőrszín.
2018. jan. 23. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!