Ez egy szellem a képen?
Mi előtt sokan kérdeznék,hogy miért voltam a temetőben ahol ez a kép készült NYÁRON.Nem tudom.Tudom nem illik a temetőben fotózni és csak úgy mászkálni :c,...csak haverommal hülyültünk,hogy mi lenne ha fotóznánk és lenne egy szellem a képen...
A képen van egy régi sír,rajta egy gyertya szerűség.A gyerte körül egy homályos féle alak kiábrázolódik ha nem lenne egyértelmű.Pár ismerősnek megmutattuk eddig,valaki azt mondja para,valaki azt,hogy hülyeség.Nektek mi erről a véleményetek?:)
A KÉP SAJÁT!ÉS NEM PHOTOSHOP....
Namost nem akarlak piszkálni, kamuzósnak nevezni ilyesmi.
De... az a helyzet hogy még én (AKI NAGYON IS HISZEK A SZELLEMEKBEN ÉS A PARANORMÁLIS DOLGOKBAN) is azt látom a képen (AMI MELLESLEG NAGYON-NAGYON HOMÁLYOS) hogy tőletek kicsit távolabb áll vagy épp megy el valaki aki mivel BAROMIRA HOMÁLYOS a kép kicsit szellemnek látszik.
Szóval ha rám hallgatsz még most reagálsz a válaszomra mert kíváncsi vagyok mit reagálsz a válaszomra, aztán letörlöd ezt a kérdést innen mert van sok ember aki NAGYON nem ilyen kíméletes mint én szóval brutálisan szét leszel piszkálva oltogatva basztatva!!!!!!!!!!!!
remélem tudott segíteni
az Inkvizítor
meg akkor már hozzá fűznék egy kérdést
meik temetőben volt ez?
Hajdú-Bihar megyében lakom,többet nem árulok el.
Nyugodtan lehet piszkálni,nem sértődök meg.Ez csak egy oldal ahol lehet kérdezni.Amúgy senki sem megy el s képen bem tudom,hogy miről beszélsz.Nem kamu..Azért homályos ennyire mert rá van közelítve..(Ha már ennyire nem lehet észrevenni)Nem veszem le a kérdést,aki akar válaszolni valami hasznosat,azt várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!