Hol olvashatnék (interneten es azon belül) misztikus, természet feletti lényekröl legendákat vagynvalami hasonlót?
Sziasztok!
Mostanában nagyon érdekelnek a természet feletti és a misztikus lények. Nem hiszek benmük, de elég érdekesnek tartom öket.és szeretnék róluk olvasni. Például szellem történeteket,vagy görög mitológiai lényekröl akár egy leírást akár egy legendát. De sárkányok és egyéb természetfeletti/misztikus lények is érdekelnek( keveset tudok róluk így többet nem tudok írni sorry)
Bocsi a rövid ö-k ért,de telefonrol írok és nincs a billentyüzetben hosszú ö és hosszú ü sincs.
És ha van helyesítási hiba akkor azért is bocsi:)
Nem HA van
Hanem bocsi a helyesíràsi hibákèrt*
Nos, a google a barátod.
Én is szoktam ilyen dolgokról olvasgatni, amikről most te is szeretnl. Én valami olyasmitírtam google ba, hogy rejtlyes lényke s csomó tök jó dolgot találtam. Szoval neked is ezt ajánlom/tanácsolom.
remlem tudott segíteni
az Inkvizítor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!