Molnár Krisztián ma éjjel megkeresett kb.400-500 ezer forintot bulizással és piálással?
Pfff baz*meg. Az aztán nem semmi összeg!
De ha azt hiszed , hogy nem tett érte semmit,nincs igazad,habár egy picit fájó pont,hogy pont erre igény van.(Valamennyire követem a Krisztián munkásságát
Montázs videókat szoktam róla nézni).
Azt azért tudni kell,hogy keményen megvan a hátránya annak amit csinál.Én személy szerint nem mernék kiállni a kamera elé, és még hangot sem adok a videóimhoz (mert én magam is videózom,animációs paródiákat készítek),de ő ezt megteszi, egy szál gatyában táncol élő adásban...
És kemény kritikák illethetik őt, habár 1-2 éve már elfogadták a jelenlétét, előtte pedig hetente tiltotta a kommentszekciót a hozzászólások végett.Nekem személy szerint elég nagy szégyenérzetem lenne ha ki kellene menni az utcára ilyen videós háttérrel , mint ami neki van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!