Molnár Krisztián miért ilyen bugyuta?
Az egyik nyáron kimegy Spanyolországba, azért, hogy egyen, fetrengjen, meg aludjon. Ezt otthon is tudná csinálni. Aztán mutogatja a sok chipset meg csokit, amelyeknek a felét itthon is megkapod, erre azt mondja mindenre, hogy spanyol. Hát szerintem semmiben sem különbözik a hazaitól. Más gyárban készült. Na mindegy.
Aztán meg észbontózott. És volt egy ilyen kérdés, hogy "Az első amerikai űrhajós magyar volt?" ÉS erre azt válaszolta, hogy "Nem járt még ember az űrben".
Szerinte a kockának "négy" oldala van. Azt se tudja, hogy ki az a Mátyás Király.
Akkor volt egy olyan is, amikor hazajött a lakodalomból, abban reménykedve, hogy 10-20 ezer "donét" összejött neki. Aztán meg ott veri magát, mert nem jött semmi.
Ez a Krisztián alapból ilyen? Vagy csak színész bohóc szerepben?
Te mennyivel vagy értelmesebb, hogy ezt ebben a kategóriában írod ki?
"Mátyás Király" - :-)
Egyáltalán miért foglalkozol vele?! Gerilla-marketinges önreklám?
Most komolyan egy ilyen emberre irigykedsz? Meg ezen bosszantod magad? A csávó súlyosan sérült agyilag, testileg meg egy roncs... ahhoz az egyhez volt esze, hogy rajongótábort szerezzen magának, hiába, hogy csak röhögnek rajta, akkor is dől a nézettség, mert valami csoda folytán nincs jobb dolgotok, mint ezt a szerencsétlent nézni ahogy iszik vagy sz**ik vagy akármit csinál. Utána meg egymást hergelitek kommentekben hogy hú ez mekkora állat meg mekkora gyökér stb. közben pedig pont azért tudja ezt csinálni, mert ti meg is nézitek...
Te miért is tartod jobbnak magad? Ha annyival értelmesebb vagy, mint ő, akkor miért is azzal töltöd az idődet, hogy vele foglalkozol és őt nézed?
Én sem nézem ezt a Krisztiánt. Eltuntek1980 csatornáján találtam róla videókat. Legyen ön is milliomos, maradj talpon. + Zenéket.
A nyaralásából meg egy összeállítást láttam.
Magát Krisztiánt én sem nézem.
Sokáig nem volt vele baj, csak a trollok azért bántották, mert semmit nem csinál egész nap, és a szülein élősködik, de igazából egy szerethető ember volt, senkinek nem ártott vele - na meg persze a kinézete miatt is bántották.
Az elmúlt 1 évben, mióta kapott több százezer forintnyi donatet, elég ellenszenves pénzéhes ember lett. Jó hír, hogy már régóta nem tűnt fel az az agyhalott, aki azt a sok pénzt küldte neki - ellenben a sok "minőségi" kritikával, nem a NÉZŐK küldték neki azt a sok pénzt, hanem EGY NÉZŐ, a többi néző nagyon minimális összeget küldött.
És a pénzéhessége csak 1 dolog, mióta tud játékokat, és tud telefonon liveozni, eltűntek a vlogok, amik legalább szóltak valamiről - jó, megkapta régen is, hogy semmiről nem szólnak a vlogjai, de a mostani helyzethez képest sokkal jobb volt -, helyette vannak idegesítő, ordibálós, sikítozós játékliveok, meg 1 órás cigiliveok, amik semmiről nem szólnak, max beszélget a kétszínű moderátoraival.
Persze van a beß@szós live, ami már évek óta megy, de halál unalmas lett már az is, látszik a nézettségen is - ha nincs ott vele valaki vendégszereplő, már alig nézik.
Krisztián buta, és láthatsz a halántékán egy bemélyedést, ami akkor jött létre, amikor anyja terhesen elesett - lehet, hogy ez a butaságának az oka, nem tudni. De attól, hogy valaki síkhülye, nem kell bántani, mert rohadtul nem árt senkinek vele, max a családjának, de ahhoz meg senkinek semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!