Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek ha egy versben...

Szerintetek ha egy versben valakinek a mozgását egy kígyóéhoz hasonlítjuk, az negatív és sértő?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon elegánsan mozognak, csak azt nem tudom, hogy ezt más esetleg sértésként fogná-e fel.
2010. jún. 3. 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát sztem a kígyó meglehetősen negatív szimbólumként terjedt el.Ha valakinek a mozgását a kigyóéhoz hasonlítod, sztem akaratlanul is ezek a negatív jelzők fognak az olvasónak eszébe jutni.Ha késöbb "megmagyarázod", hogy ez a mozgás tulajdonképpen elegáns, akkor szerintem működhet.
2010. jún. 3. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha a mozgását hasonlítod, az nem sértő. Ha a személyiségét, az igen. Egyébként az ilyesmit inkább orvgyilkosokra mondanám. Meglapul, settenkedik, villámgyorsan lecsap.
2010. jún. 3. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!