Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Dancso Peter miert erolteti a...

Dancso Peter miert erolteti a tancot, ha nem tud tancolni?

Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 13:32
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
50%
Mert a nyolcévesek jót nevetnek rajta, neki meg valamiből élnie kell.
2017. dec. 25. 13:51
 2/23 anonim ***** válasza:
68%

Miért ne táncolhatna? Miért ne menne neki?

Fáj ez neked?

Ne nézzd ha nem tetszik! Ilyen egyszerű.. :D

2017. dec. 27. 06:26
 3/23 A kérdező kommentje:
Miert ne menne neki? Nem igaz, nem latod, hogy semmi utemerzeke nincs. Nem utalom, de a tancot, nem kene eroltetnie, mint produkciot... kiveve, ha viccet szeretne csinalni magabol.
2017. dec. 27. 10:21
 4/23 Vanitas válasza:
75%
Szerintem pont az a célja,hogy viccet csináljon magából.Én jókat nevetek a videóin.
2017. dec. 29. 03:57
 5/23 Blenderman válasza:
89%
Dancsó Péter mindenből viccet csinál, ez a csatornája lényege. Mostanában már túlerőlteti szerintem, de nem kell komolyan venni semmit tőle. Bármit is figuráz ki, attól még a poénja tárgya nem fog se többet, se kevesebbet érni. Számodra nyilván a tánc kedves téma, mert értesz hozzá, ezért érint érzékenyen. Ha ez megnyugtat, még nagyon sok dolgot fog kifigurázni, ami sokaknak nem fog tetszeni. Nekem se mindig tetszik, de nekem inkább a színvonalának átlagos csökkenése az oka, nem pedig az, hogy nem érteném a viccet. Néha még becsúszik egy-két jó videója, ezért még nézem.
2017. dec. 30. 10:19
 6/23 anonim válasza:
100%
Te miért erölteted az írást ha nem tudsz helyesen???
2018. jan. 2. 02:04
 7/23 A kérdező kommentje:
Jogos lenne a felvetes, ha mondjuk, valami helyesirasi versenyen lennenk, de nem akarok elerni semmit a helyesirasommal, csak irasba probalom onteni a gondolatomat, hogy atadhassam neked. Annyira meg csak tudok helyesen irni, hogy megertsd.
2018. jan. 2. 02:34
 8/23 A kérdező kommentje:
Amugy a helyesirasomat fikazo mondatod, tele van helyesirasi hibakkal. :D
2018. jan. 2. 02:36
 9/23 anonim válasza:
Az én mondatom tökéletes. 😁
2018. jan. 2. 03:02
 10/23 A kérdező kommentje:
Te valami 10 eves Dancso rajongo vagy?
2018. jan. 2. 03:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!