Milyen egy techno buli?
Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 00:50
11/19 anonim 

válasza:

nem én mondom ezt, hanem ez így megy a közhasználatban. értem én hogy te ismersz a technon belül 10000 vállfajt és neked sértés Droplexet minimálnak hívni, de a többségnek akkor is ez a minimál. és ha a kérdező még sose volt techno buliban és elmegy egy droplexre akkor azt fogják minimalnak nevezni az emberek......
Hidd el engem is zavar amikor a goát azonosítják a mulatós-progival, de ez van..nem tudsz mit tenni ellene
12/19 Bihar Valatonon 

válasza:

Ez nem általánosítás módján megy, szóval nagyon nem érted....attól mert annak nevezik és sokan járnak rá még nem az mert stílusilag nem az, és nem azért mert valaki annak ismeri el vagy sem....
13/19 anonim 

válasza:

te nem érted hogy én miről beszélek...
más vállfaj igen. de ha odamész egy Coronita afteren valakihez, vagy egy Droplex bulin, akkor mit fog mondani ez milyen műfaj? azt hogy Minimal...ennyi. nem szeretnék feleslegesen itt vitatkozni.
14/19 Bihar Valatonon 

válasza:

Nem vitatkozás, de régen minden második ember szerint szállós zene Digweed volt az összes Trance meg Tiesto ettől független még nem az volt....és ha valakit techno vagy minimal érdekel techno és minimal zenét mutatok neki nem azt amit annak neveznek :)
15/19 anonim 

válasza:

akkor mutass neki basszus, hajrá...és a kérdezőt az érdekelte, milyen egy buli. én leírtam milyen egy manapság minimalnak nevezett buli. ennyi
16/19 Bihar Valatonon 

válasza:

Hát ez az te az annak nevezettet írtad le...pedig valahol igazi is van, főleg pesten:)
17/19 anonim 

válasza:

én legalább válaszoltam a kérdésre...te viszont csak kötekedsz már mióta :D
18/19 Bihar Valatonon 

válasza:

Hátha a félrevezetés válasznak minősül akkor jah ;)
19/19 anonim 

válasza:

hol a te válaszod? nem látom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!