Milyen egy techno buli?
attól függ...ebből is van sok féle...
én nem szeretem annyira, de voltam már pár buliban, szóval tudok pédákat mondani.
1)minimal techno- ez most nagyon népszerű, nagyobb rendezvények szoktak lenni, felkapottabb most az egész. korosztály: 15-40ig kb, többség cuccozik. sokan azért mennek ide, hogy csajozzanak, pasizzanak, nem is a zenéért
2) rendes techno ( nem tudom hogy nevezzem, ezt szokták az emberek technonak hívni). 18-35ös korosztály látogatja inkább, vannak fények, esetleg lézerek.
3) hardtechno- ezt elég kevesen szeretik nálunk, közönsége inkább 30-40es korosztály és nagyrészt férfiak. általában kisebb helyeken rendeznek ilyen bulikat és azért mennek oda az emberek, hogy bulizzanak, nem pedig csajozni
4) experimental/acidtechno- szintén kevesen ismerik nálunk, ez szerintem inkább fiatalabbakat vonz 18-30 éveseket, itt is gyakori a cuccozás, de békésebbek az emberek sokkal mint egy minimál buliban.
Épp ezt mondom.hogy egyre népszerűbb lesz, az amit a többség minimalnak nevez... és igen... Droplexet nevezik minimalnak pl.
Ehhez hasonló példa hogy pl psytrancen belül is van "lakodalmas goa" pl Vini vici. De azt is psynak nevezik..ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!