Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen egy techno buli?

Milyen egy techno buli?

Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 00:50
1 2
 1/19 Bihar Valatonon ***** válasza:
66%
Bármilyen meglepő Techno zene szól...
2017. nov. 26. 03:47
 2/19 anonim ***** válasza:
2017. nov. 26. 09:01
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

attól függ...ebből is van sok féle...

én nem szeretem annyira, de voltam már pár buliban, szóval tudok pédákat mondani.

1)minimal techno- ez most nagyon népszerű, nagyobb rendezvények szoktak lenni, felkapottabb most az egész. korosztály: 15-40ig kb, többség cuccozik. sokan azért mennek ide, hogy csajozzanak, pasizzanak, nem is a zenéért

2) rendes techno ( nem tudom hogy nevezzem, ezt szokták az emberek technonak hívni). 18-35ös korosztály látogatja inkább, vannak fények, esetleg lézerek.

3) hardtechno- ezt elég kevesen szeretik nálunk, közönsége inkább 30-40es korosztály és nagyrészt férfiak. általában kisebb helyeken rendeznek ilyen bulikat és azért mennek oda az emberek, hogy bulizzanak, nem pedig csajozni

4) experimental/acidtechno- szintén kevesen ismerik nálunk, ez szerintem inkább fiatalabbakat vonz 18-30 éveseket, itt is gyakori a cuccozás, de békésebbek az emberek sokkal mint egy minimál buliban.

2017. nov. 26. 10:23
 4/19 Bihar Valatonon ***** válasza:
0%
3as te nagyon nem vagy otthon ebben ahhoz képest.... minimal techno felkapott?! csajozni mennek oda?! Te valamit nagyon bekevertél mert ennek köze sincs a valósághoz :DDDDDDd
2017. nov. 26. 17:37
 5/19 anonim ***** válasza:
kedves utolsó. Te vagy szerintem eltévedve... Mindenhol Droplex meg hasonlók mennek, tömegrendezvényeken.
2017. nov. 26. 17:58
 6/19 Bihar Valatonon ***** válasza:
0%
Sejtettem ez jön ki belőle.... Droplex nem Minimal Techno! Droplex egy mondhatjuk nyugodtan kitalált stílust játszik vagy mondjuk úgy magyarosítottat amit "MNML"nak csúfolnak de az inkább egyfajta EDM Minimal mutáció, és semmiképp sem Minimal Techno! A "sima" Techno és a Minimal Techno kb ugyanaz...és egyiknek sincs küöze az olyan igénytelen cuccokhoz amit egy droplex féle tol...
2017. nov. 26. 18:03
 7/19 anonim ***** válasza:
És igen csajozni/pasizni járnak oda... Tele vannak az ilyen bulik kigyúrt szétcuccozott formákkal akik a lányokat bámulják és fogdossák ( más kérdés hogy a cucctól nem áll fel nekik) illetve útszéli(nek kinéző) hölgyekkel akik pénzes pasit akarnak fogni
2017. nov. 26. 18:09
 8/19 Bihar Valatonon ***** válasza:
0%
Aki hallgatott már igazi Minimalt/Mionimal Technot/Technot az tudja, hogy kb köszönő viszonyban sincs a "lakossági MNML" vagy a "Lakodalmas Techno" cuccokkal amiket a tömegrendezvényeken tolnak :)
2017. nov. 26. 18:12
 9/19 anonim ***** válasza:

Épp ezt mondom.hogy egyre népszerűbb lesz, az amit a többség minimalnak nevez... és igen... Droplexet nevezik minimalnak pl.

Ehhez hasonló példa hogy pl psytrancen belül is van "lakodalmas goa" pl Vini vici. De azt is psynak nevezik..ez van.

2017. nov. 26. 20:02
 10/19 Bihar Valatonon ***** válasza:
0%
Trabantra is mondhatod, hogy tuning autó ha raksz rá neoncsövet meg sötétített ablakot kap, de attól még nem lesz tuning autó :)
2017. nov. 26. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!