Elegem van hogy nem kaphatok meg amit akarok. Menjek K*rvának?
Nem merült bennem ez a kérdés fel a mai napig. Ma ezen gondolkodtam hogy. Minek tanulok? Ahhoz hogy sok pénzem legyen,hogy luxusban éljek nagyon sokat kell tanulni majd öreg koromban használhatom ki az életét. De ha K*urvának megyek akkor kapok sok pénzt és megvehetem azt amit akarok. Ruha,egy ház(villa)...stb. Elmehetek nyaralni...
Nem tudom mi van velem,igen nem mondom azt hogy szegény vagyok mert van minden amit szükségem van,ház,étel...stb. Más olyan gyönyörű,gazdag,sok ruhája van...
És ez irigység tudom.
De én ki szeretném használni az életet. Nem elégszem meg azzal hogy legyen gyerekem,férjem,egy kis otthonias lakással sem.
Én csak magammal szeretnék foglalkozni senki mással nem.
A leírásod alapján tizenéves vagy. Igen, van az az út is. Vagy meg is nyerheted a lottót. Vagy dolgozhatsz keményen. És akkor büszke lehetsz magadra, ha meggondolod magad lehet családod. Férjed, aki büszke lenne rád, gyerekeid,nakik tisztelnének. Barátaid, akikkel tudnál szórakozni munka után. Meg amúgy a kollégák is egész rendesek tudnak lenni. Én is fiatal vagyok még, csak 16 éves, de mondjuk ha az osztálytársaim a kollégáim, akkor nem bánom hogy velük kell lennem. Lehet könnyebbnek tűnik prostinak lenni, de hidd el nem az. És ha tanulsz, sokkal több lehetőséged lesz, lehetsz bármi, ami lenni akarsz. Megkaphatsz szinte bármit, pénzt, lehetőséget, sikert, önbizalmat. Egy hivatás több mindent ad, mint jövedelem. Ha szereted, élvezettel csinálod. Lehet baromi sokat kell tanulni lehet az egyetemen kilóg a beled, és elgondolkozol, hogy megéri-e. Aztán eszedbe jut, hogy mennyi lehetőséged lesz ha ezt megtanulod, és visszanyomod magad a székbe, és tanulsz. Egy esélyed van a dolgokat jól csinálni. Szerintem ne akard elszúrni, mert onnan nincs visszaút.
Sok sikert, nem kell megfogadni, mint mondtam, szerintem kb egy korosztály lehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!