Ccs kódokkal kicsit bajban vagyok. Vki segíteni tudna? ^^.
Figyelt kérdés
És most tényleg azokat kérem, akik tudnak segíteni. [ mert nem akarok babi néniről hallani, és amúgy se a te dolgod az, hogy terhes vagyok. :'D ].
szóval. van egy gp-m, és arra probálok valami jó kis dizit csinálni ^^. [témája az anime-szerep, de ez lényegtelen].sajnos ötletem semmi xDD. de láttam jó pár oldalon tök jó diziket, ccs kóddal készültek természetesen. találtam egy oldalt, ahol le van írva, hogy ez hogy készül stb. kiprobáltam, de nem vállt be. tudnátok ajánlani valamilyen jó ccs kódos oldalt?.
2010. máj. 28. 20:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!