A kisebb városokban miért nem lépnek fel a külföldi metál zenekarok?
Ja, értem! Hát ha elengednek, az már egy tök jó dolog! Engem annyira féltettek az ősök ettől az egész metál dologtól, hogy jó ideig nem is igazán engedtek.
Helyi buli alatt a városi vagy a városhoz közeli koncertekre gondolok. Amik közel vannak hozzád. Biztos van egy művház, vagy valami hasonló, ahol fellépnek néha a helyi bandák. Vagy valami söröző, ahol vannak rock koncertek. Nem muszáj ott feltétlenül inni, de megismerkedhetsz a helyi rocker arcokkal, szerezhetsz haverokat, barátokat, akikkel aztán később mehettek együtt Budapestre (vagy másik nagyvárosba) koncertre. Nagyjából én is ilyen idősen keveredtem bele a helyi rocker társaságba. Eleinte csak a közeli kerületi szórakozóhelyekre mentünk együtt. Később viszont rajtuk keresztül ismertem meg azokat a srácokat, akikkel kimentem vidéki, aztán külföldi koncertre is. Szóval próbálj meg hasonló érdeklődési körben mozgó barátokra, ismerősökre szert tenni, akikkel lehet később együtt bandázni. :) Persze azért vigyázz, hogy kikkel keveredsz össze, jól válogasd meg a barátokat! A szipus pánkok például nem a legjobb társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!