Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A kisebb városokban miért nem...

A kisebb városokban miért nem lépnek fel a külföldi metál zenekarok?

Figyelt kérdés
Ha jön valamelyik zenekar Magyarországra, akkor is csak Budapesten lépnek fel. Dec. 3-án a Morbid Angel koncertre úgy elmennék :(. Meg augusztusban volt az Amon Amarth, arra se tudtam elmenni, mert Budapesttől kb. 250 km-re lakok. Jó, tudom hogy főváros, meg ott vannak a legtöbben az országban, de nem csak ott szeretik a zenét.

2017. szept. 11. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja, értem! Hát ha elengednek, az már egy tök jó dolog! Engem annyira féltettek az ősök ettől az egész metál dologtól, hogy jó ideig nem is igazán engedtek.

Helyi buli alatt a városi vagy a városhoz közeli koncertekre gondolok. Amik közel vannak hozzád. Biztos van egy művház, vagy valami hasonló, ahol fellépnek néha a helyi bandák. Vagy valami söröző, ahol vannak rock koncertek. Nem muszáj ott feltétlenül inni, de megismerkedhetsz a helyi rocker arcokkal, szerezhetsz haverokat, barátokat, akikkel aztán később mehettek együtt Budapestre (vagy másik nagyvárosba) koncertre. Nagyjából én is ilyen idősen keveredtem bele a helyi rocker társaságba. Eleinte csak a közeli kerületi szórakozóhelyekre mentünk együtt. Később viszont rajtuk keresztül ismertem meg azokat a srácokat, akikkel kimentem vidéki, aztán külföldi koncertre is. Szóval próbálj meg hasonló érdeklődési körben mozgó barátokra, ismerősökre szert tenni, akikkel lehet később együtt bandázni. :) Persze azért vigyázz, hogy kikkel keveredsz össze, jól válogasd meg a barátokat! A szipus pánkok például nem a legjobb társaság.

2017. szept. 11. 23:48
 12/14 anonim ***** válasza:
jó dolog? inkàbb hatalmax felelőtlenség egy 14 évest egyesul neki ereszteni a nagyvàrosnak.
2017. szept. 12. 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne add fel, én is 14 évesen kezdtem egyedül koncertekre járni, 15 évesen meg már egyedül mentem egy külföldi fesztiválra is, mindent meg lehet oldani. :D Hajnalban még megy 1-2 vonat nagyobb városokba, de legrosszabb esetben csövelsz, mint én. :D Akár a koncert helyszínén, olyan hajnal 1-2ig ott lehet maradni általában, ott még egyedül sem vagy. Utána meg kimész a pályaudvarra, ott sem lesz bajod, csak bírd ki ébren a hajnal 4-5 órát, akkor már indulnak vonatok bőven. Amúgy a korod miatt ne félj, a barba negrába leszarják a korodat, én is voltam ott 14 évesen többször is, nem volt probléma egyszer sem.
2017. szept. 12. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:
#12: Inkább zárják be egy zárdába 20 éves koráig, ahogy veled is tették? :)
2017. szept. 12. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!