Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi történt a wline chattel...

Mi történt a wline chattel megszünt?

Figyelt kérdés

2017. aug. 26. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
Köszi az infót és a linket. :)
2018. jún. 1. 17:44
 72/83 anonim válasza:
Sziasztok! Sajnálattal olvastam, hogy megszűnt a Wline, évekig voltam tag kisebb kihagyásokkal. Ma pedig amikor sok idő kihagyás után fel akartam nézni nem működött az oldal. Így lyukadtam itt ki :( Rikamy néven voltam fent, ha esetleg valaki keresne :D
2018. jún. 17. 23:24
 73/83 anonim ***** válasza:

Szia :)

Nem örülünk, hogy megtaláltad a kérdést. :)

2018. jún. 19. 18:44
 74/83 anonim ***** válasza:

Bakker, most látom mit írtam. 😁

Jól van na, jobb később, mint soha. 😁

Az "nem" akart lenni, hanem nagyon.

Szóval, nagyon örülünk.☺

2018. jún. 23. 23:26
 75/83 anonim válasza:
53%
Ne higgyetek minden ostoba híresztelésnek! A wline személyes okok miatt szűnt meg, admin úgy érezte, hogy pontot szeretne tenni a sok-sok éves projekt végére, és inkább más dolgokkal foglalkozna. Rengeteg időt, energiát, pénzt igényel egy ilyen oldal fenntartása, szerintem érthető a döntése, még ha fájdalmas is. Nekem is hiányzik az oldal. Nem volt szó adócsalásról, nem indult semmiféle eljárás a wline ellen, ez butaság. Egyszerűen ennyi fért bele. Több mint tíz évig üzemelt, azért az nem kis teljesítmény. Legyünk hálásak, hogy ott lehettünk. Én az vagyok. (infinitedreams)
2018. jún. 27. 19:34
 76/83 anonim ***** válasza:

Hát ha úgy érezte, akkor miért egyik napról a másikra szüntette meg?

Miért nem lehetett kiírni, hogy ne haragudjatok ez és ez van, xy dátumtól megszűnik az oldal...?

Szerintem nem véletlen, hogy így eltűnt hirtelen...

Ettől függetlenül örülök, hogy ott lehettem, hogy jó ismerősöket szerezhettem.

2018. jún. 28. 12:54
 77/83 anonim válasza:
Nem egyik napról a másikra szüntette meg, ki volt írva pár hétig, de a vége felé már sokan ritkán jöttek, ezért talán nem látták, vagy elsiklottak felette. Mindenesetre kint volt a jelzés, rengeteg szomorú és búcsúzó wlog született az utolsó news után. Az enyém meg is van még, lementettem az összes wlogomat (merthogy erre is volt lehetőség, direkt azért, mert be lett jelentve, hogy bezár az oldal, és hogy ne vesszenek el az írások, ha valaki le akarja menteni). (infinitedreams)
2018. jún. 28. 13:29
 78/83 anonim ***** válasza:
Akkor elkerülte a figyelmemet. :( Elnézést kérek.
2018. jún. 30. 20:22
 79/83 anonim válasza:
100%
Bakker lassan egy éves a kerdés. Emlékszem ejszaka felébredtem egy cigi erejéig felnéztem hajnali 3 körül. Sehol senki...délelőtt jöttem volna a szokásos cseverészésre, erre meghalt az oldal. Aztán tök jó volt mikor újra be tudtunk lépni. Bakker hiányzik. Lehet nem kifejezetten az oldal, hanem az érzés :) egy szívdobbanásni web...mielőtt regiztem és olvastam kinek mit adott az oldal, egy fórum komment győzött meg. Asszem sosemkaptokel nicktől. Olyasmi volt hogy: itt olyan embereket ismert meg, akiket máshogy, máshol nem tudott volna. Hát ezért regiztem. :) Nosztalgia...bár én a két évemmel nem voltam olyan régi tag.
2018. júl. 11. 01:58
 80/83 anonim ***** válasza:
100%
Én ott ismertem meg a páromat.Több, mint 4 és fél éve. Azóta már összeházasodtunk és most tervezzük a babát.
2018. júl. 11. 04:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!