61/83 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy adócsalás miatt. Mert nem megfelelően adóztak az sms vásárlások után.
62/83 Laly1972 válasza:
Én is valami hasonlót hallottam. Egy ilyen ember miért üzemeltet bármit is??? Ha kérdezni mertem pl, vagy felvetettem valami hibát, még a talpnyalói is lecsesztek. Szemét banda.
63/83 Laly1972 válasza:
Nem szünt meg teljesen. :) Még él a cím. [link]
64/83 anonim válasza:
Meg is érdemli, hogy megcseszték az adócsalás miatt.
66/83 A kérdező kommentje:
Dátumka :D
2018. márc. 16. 20:05
67/83 anonim válasza:
Sziasztok ki ismerte "nick" nevü felhasználót? Esetleg tudjátok a nevét? üzenetben írjátok meg.
68/83 Chris78W válasza:
Sziasztok! Keson talaltam ide, most lattam hogy Raspberry keresett.. En is Ot csak masfele:/ :-D ha idetevedne ,eg, vagy ha valaki tudna neki tovabbitani gmail elerhetosegemet (kristof78), orulnek:)
Udv, R.I.P. wline:/
Chris78
69/83 nollika válasza:
Sziasztok ! Én is Wline-s voltam és jó lenne még folytatni...
70/83 anonim válasza:
Re sziasztok! Tudom ajánlani a megújult gabchat-et. Kellemes társaság vidám hangulat, játékok, kvíz, társkeri.
Gyertek ha unatkoztok vagy egy jót szeretnétek dumcsizni.:) Guanta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!