Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ezeken kívül még miket csinálh...

Ezeken kívül még miket csinálhatnék hobbiként?

Figyelt kérdés

Most lovagolok, olvasok, sorozatokat-filmeket nézek, jógázok, zenét hallgatok. De uncsi érzem magam, szeretnék még egy hobbit :D

Kézügyességem nem sok van, de DIY dolgokat is csinálok néha. Meg persze a barátaimmal vagyok. Sportolni annyira nem szeretek :D

Ezeken kívül még milyen hobbik vannak?

2017. aug. 25. 22:26
 1/2 anonim válasza:
Nyomtass ki mandalákat, felnőtt színezőket. Én nem próbáltam még de elméletileg meg tud nyugtatni. Sétálj. Nekem bejött... Ha hosszítávú hobbiban gondolkodsz és nem sajnálsz rá áldozni akkor a numizmatikát és a filatéliát ajánlom (pénzgyűjtés, bélyeggyűjtés). Ha régi darabokat szedsz össze és tényleg komolyan foglalkozol vele, több 10 év múlva sokat érhet ( ha értékes darabok vannak benne). Persze a hobbi megválasztása függ a korodtól meg a nemedtől, bár ezektől függetlenül azt csinálsz ami érdekel. Ne zavarjon mit mond más, a te életedben a magad jóléte a fontos nem más véleménye... ezt csak így zárójelben mondtam ;)
2017. aug. 25. 22:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Egyébként 17 éves lány vagyok :DD

2017. aug. 25. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!