Radics Peti-nek oda minden reklámbevétele?
Az előbb mondtam hogy ne szólj hozzá olyan dolgokhoz, amiről fingod nincs! Mégis azt teszed 😀
Ha neked a videóiból csak az maradt meg hogy káromkodik, akkor te nem ismered a videóst!
Érdekes, te magyarázol arról hogy járjam ki az általánost (32 vagyok) holott pont te nem tudsz szöveget értelmezni.
Mit írtam az előbb?
Segítek. Utánajárás.
Miért bántasz valakit ha két videót se láttál tőle?
Ne keverd össze a nézőit Polláéval, Szabystével vagy Dezső Bencéével.
Radics Peti egy intelligens ember aki úgy tud társadalom kritikát fogalmazni hogy kiröhögi az ember a belét rajta és utána gondolkodik el hogy milyen komoly dologról is van szó valójában.
Szóval óvatosan a kijelentésekkel uram ;)
Semmit sem számít az a díj. Őt főleg kisgyerekek nézik, akikből sok van, ezért bezsebelt sok szavazatot. Ennyi. Pamkutyáék mennyit dolgoznak a videóikon? Na az társadalom kritika! Nem rosszindulatból tettem fel ezt a kérdést, csak érdekelt, de egyébként nem szeretem őt.
A mozifilm is...én nagyvárosban lakom, de itt nem adják, gondolom egyik budapesti moziban vetítették le egyszer és kész. Aztamindenit. A moziban olyan szemétre való filmek vannak, mint a Pappa pia, ezek után nem nagy érdem. Egyébként én a helyedben nem mondtam volna el a koromat, elég gáz, hogyennyi idősen ilyet nézel.
Nemtudom feltűnt e, de nem neked válaszoltam kedves kérdező!
Ebbe a vitába meg inkább nem megyek bele mert megfájdul a fejem.
Ízlés kérdése hogy ki mit néz, Pamkutya és Peti barátok, pont nem érdekli őket hogy ki viccesebb és ki nem annyira.
Pont hogy azokon röhögnek akik ezen vitáznak.
Egyébként azt a díjat a szakmai zsűri szavazta meg neki.. de okés, legyen mindenkinek igaza 😀
Na vita slussz, túl sok itt a rosszindulat és a dislike 😀
Meglepő hogy pont egy olyan videóst tartanak itt emberek semmire aki az égegyadta világon senkinek sem ártott!
Annyi bűne van hogy saját magát adja, ami a konkurens csatornákról ez nem mondható el (természetesen vannak kivételek).
Neki van egyfajta humora amit nagyon sokan szeretnek és túlzás azt állítani hogy csak gyerekek nézik őt. Én sem vagyok az.
Ez ízlés kérdése, így igazat kell adnom az előttem szólónak hogy ostobaság azon vitázni ki viccesebb a másiknál. Mindenkinek más az ízlése.
Szerintem Radics Peti az a videós aki nem fél kimondani azt amit gondol, igenis sok munkát öl a videózásba és rendkívül kreatív (és bármily hihetetlen szerintem sokkal durvább társadalom kritikát fogalmaz meg mint Pamkutya. Ettől függetlenül őket is nagyon kedvelem)
Furcsa mekkora utálatnak örvend pár ember körében, pedig ő azon kevés videósok közé tartozik aki nem adta el magát, nála nem látsz szponzorációt, nem játsza meg magát.. ő csak azt csinálja amit szeret a saját stílusában ami néha káromkodással jár. De aki nem lát az alpáriság mögé, csak a felszínt tudja nézni, nem is fogja SOHA megszeretni Petit.
De szerintem ez őt nem is érdekli. Az nézze aki kedveli a humorát és átlát a káromkodáson! Aki pedig nem érti miért szeretik, az ne is gondolkodjon ezen mert itt köt ki a gyakorikérdések.hu-n. Amennyire látom ez az oldal a melegágya a Petit utálóknak. Kár hogy ezzel senki nem ér el semmit.
Azt a díjat pedig megérdemelte, nem a semmiért kapta meg.
A reklámbevételéről nem tudunk semmit, nem kötötte az orrunkra és nincs is közünk hozzá hogy miből él vagy miből nem! :) Annyi biztos hogy pár videóját szerzői jogok miatt törölték, a saját filmjét pedig erőszak miatt tiltották, közben abban semmi ilyesmi nem volt mint kiderült. A YouTube bohóckodik most, az idióta rendszerével.
Köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!