Radics Peti-nek oda minden reklámbevétele?
Nem hülye a kérdésés, csak kicsit kiegészíthette volna a kérdező.
Magyarázat.:
A google készített egy szűrőt a youtube-ra, a reklám cégek nyomására ami RANDOM szűri a videókat és az erőszakot, túlzott szexualitás, túlzott politikai megosztotságot, droghasználatot stb. (nem családbarát dolgok) tartalmazó feltöltésektől megvonják a hirdetési lehetőséget.
A kérdésre pedig nem tudom a választ, nem követem túlzottan a Peti munkásságát.
Ilyet szól a kisfickó "nem nevezhető munkásságnak" 😀
10 év szinkron videózás, 2017 év humor videósa, saját filmeket rendez, saját zenei albumot csinál...
Úgy birom hogy az embernek fogalma sincs kiről beszél és baromságokat hord össze 😀 Gondolom te is csak a facebook idiótákat ismered tőle.. ne arra alapozzuk már egy elismert videós munkásságát 😀
"Juj mert káromkodik".. pláne.
Kicsit több utánajárást pls és addig ne szólj hozzá semmihez amiről fingod nincs.
Köszönöm 😀
Találkoztam már a többi remekművével is, sajnos. Tudom, hogy a te korosztályodban menők ezek az obszcén, semmitmondó paródia videók így hát megértem, hogy ennyire pártolod.
Azzal nincs is semmi gond, hogy a célközönsége a kiskorúak. Azzal van a gond amit közvetít nekik és ahogyan. De kár is bele menni ebbe. Majd ha elvégezted az általánost talán rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!