Ha összecsapnának az alábbi sci-fi univerzumok, ki lenne a legerősebb?
Szóval, rangsorolnátok nekem őket? Melyik lenne az 1., 2., ... egy konfliktusban? És kérlek indokoljátok is meg! Ha valamelyiket nem ismered, hagyd ki nyugottan!
Csillagok Háborúja:
A Rakata Végtelen Birodalom;
A Galaktikus Birodalom;
A Yoozang Wuung inváziós haderők
Star Trek:
Konföderáció;
Borg
Halo:
Forerunner;
UNSC;
Covenant erők
Doctor Who:
Dalek haderők;
Gallifrey
Asimov sci-fi világa:
Az 50 "űrlakó/térutazó" világ;
Trantor Galaktikus Birodalma;
Öszvér birodalma;
Alapítvány és szövetségesei;
Galaxia
Marvel:
Thanos az infinity gauntlettel és csicskásaival;
Nova Birodalom
Ha valami fontosat kihagytam, szóljatok!
Marvel, mint sci-fi, na ne már:D
Én még a SW-ot sem tartom sci-finek, pedig nagyon szeretem.
A felsoroltak közül (és amiket ismerem úgy ahogy) én a forerunnereket hoznám ki a legerősebbeknek. Ők elérték azt a technológiai szintet, hogy már mesterséges bolygókat, csillagokat kreáltak, civilizációjuk túlnyúlt a galaxisunkon is. ST-ben a legfejlettebb faj a Q, de elég elvont népség amellé. Rajtuk kívül, akik még említésre méltók, az a Borg és a 8472-es faj, az összes többi nokedli. De egy forerunner birodalom mellett a borg is elég röhejes. Bár nem írtad be, de a Warhammer 40k világában vannak olyan frakció/fajok/birodalmak, amik jó eséllyel toplistás helyen lennének efféle "univerzumok közötti összecsapás" után.
Én a Galaxiát tenném meg első helynek. Mégis csak egy kollektív tudattal rendelkező Galaxisról van szó :D
Utána nekem is jönnek a Forerunnerek, amit összehoztak, az nagyon durva
Aztán a Yoozang Woung, elvégre lerohanták az Új Köztársaságot
Úgyhogy csak utána jönne a Galaktikus Birodalom a Star Wars-ból
Utána sorrendben: Trantor, Öszvér, Alapítvány, 50 világ
A többit csak azért írtam le, mert van olyan közeli ismerősöm, aki nagyon mérges lenne, ha kihagytam volna őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!