Sziget fesztivalon lattatok meztelenul jarkalo lanyokat?
Fesztiválokon csak úgy nem mászkálnak a lányok meztelenül vagy félmeztelenül, azért ott vannak annyira kulturáltak hogy minimum egy bikini vagy fehérnemű van rajtuk.
Olyat láttam már mondjuk 3 éve volt hogy egy csaj valószínű külföldi lehetett a sátrak közt vetkőzött meztelenre úgy több száz emberelőt és vett fel másik ruhát. De az hogy meztelen mászkáljon ilyen szerintem egy fesztiválon sincs.
Meg én szerintem tuti rászólna valaki a fesztiválon dolgozók közül hogy minimum egy fürdőruhát kapjon magára már csak illem miatt. Egy fesztivál nem a nudizásról szól.
ja hát az alap....
de én azért láttam pár mellbimbót láttató csajt, átlátszó felső, meg hasonlók...
mondjuk undoritó, amikor ezek az ERES mellű kövér lányok nyomultak ebben az egyen csecs-leszoritós felsőkben...
hehe na ja, nem mindig szép a látvány , ez tény.
de poénként jobban bírtam, amikor tök részeg bandát láttam, és amikor már kb azt se tudta ki egyáltalán és hol van, ott táncolt a sátorban meztelenül a csávó, aztán másnap délben egy tök idegen másik sátorban kelt fel, senki se tudja hogy került oda, de mindenesetre elég jól kiröhögték, én meg meghaltam a helyzettől, nagyon nagy poén volt.
hát hiába, egy ilyen helyen azért sok minden megtörténik
hát akkor ott vmi nem stimmel :)
egy ilyen helyen aztán végképp a legkönnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!