Sziget Fesztiválon milyenek a higéniai viszonyok általában? És mennyire ehetőek az ottani ételek? Volt már valaki beteg utána valami miatt?
Hali, most szombaton fogok kimenni első alkalommal a Sziget Fesztiválra 1 napra, éppen ezért érdekelne, hogy milyenek az ottani viszonyok higénialiag. Elsősorban saját kaját (szendvicseket) vinnék magammal mert rohadt drága minden de lehet hogy azért majd ennék ott valami főttebb ételt. Mennyire egészségesek az ottani kaják? Volt már olyan, aki a fesztivál után beteg lett?
Én arra emlékszem, hogy egyszer voltam egy rendezvényen és ettem egy gyrost, utána 1 hétig úgy ment tőle a hasam mint a vízfolyás. Na ezt nem szeretném ismét! Erre van esély? :/
Kajat nem vihetsz be magaddal, anno lattuk, hogy kidobattak az elottunk alokkal ill velunk is ( alkohollal szinten igy van).
A kajatol barhol lehetsz rosszul ( sarki pizzasnal is), de a szigeten en meg csak finomat es frissnek tunot ettem, sosem vt tole semmi bajom. ( olyat egyel, amit elotted raknak ossze), ill kajalj otthon normalisan, mert tenyleg draga minden. H mennyire egeszseges? Hat attol fugg h mit kersz.
Akkor nagyvalószínűséggel a hamburger és gyros hústól nem lesz bajom ha ott eszem belőlük helyben?
(magyarul nem kapok el olyan fertőzést amelytől beteg lennék majd)
"Akkor nagyvalószínűséggel a hamburger és gyros hústól nem lesz bajom ha ott eszem belőlük helyben? "
El vagy tévedve, ez nem valami indiai piacbüfé.
Mindent ellenőriznek, mindennek patikának kell lennie, mert jön akár egy próbavásárló inkognitóban, és ha valami olyat találnak, bezárathatják az egész büfét, meg olyan bírságot varnak rájuk hogy a gatyájukat is ráfizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!