2/4 anonim válasza:
Sport, tv, sorozatok, rajzolas, elmenni setallni, koncertekre jarni, fozni, vasarolni, gepezni, valami kreativ hobby
3/4 Annta válasza:
Családja van? Mert ha igen, velük lehet programokat csinálni, meg beszélgetni.
Ezen kívül: barátkozni! :D
És még: egyedül gondolkodni mindenfélén (én nagyon szeretem, sztem izgalmas), festeni, zenélni, tornázni, futni, olvasni, gépezni, takarítani, pakolászni, főzni, sütni, tanulni (pl nyelvet), zenét hallgatni és arra táncolni meg igrabugrálni, ilyenek. Én nagyon szeretek egyedül lenni.
4/4 anonim válasza:
Aki alkalmazkodóbb, nyitottabb, és nem annyira magának való típus, az nyugodtan el mehet játszani különféle társas klubokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!