Szerintetek mikor lesz meg a LEGJOBB {magyar top 10} csatornának az egy milliós feliratkozója vagy vajon eléri a magyar youtubereket? Pl. Pamkutya, unfield stb. Ti szeretitek ezt? És miért nem csinál a feltöltő minden ötletből videót?
Barmok.
Nem lehet egy saját magyar top 10videó? És honnan a cicából tudjátok, hogy tolvaj.
Utolsó, Szerintem 50 millió feliratkozóig tolja a trash-t; miután megkapta a díjat, ami jár érte (a Youtube nem nevezte el hivatalosan a jutalmat) , akkor újból minőségi tartalmat kezd gyártani. Nem azért, hogy 50 millió ember nézhesse, hogy odabax Sas Tamásnak egy videóban vagy, hogy egy értelmes kritikát készítsen az olyan "gyöngyszemekről..." mint "Álom.net"; nem - nem ezért gyűjt feliratkozókat; csak, hogy elérje azt, ami sok Youtuber álma; a követőket pedig úgy cserkészheti be, ha a fiatalabb korosztályt célozza meg. Az 50 millió feliratkozós díjával meg majd lexarja, ki nézi és egy új, tökéletes videója után hányan nyomnak rá a leiratkozásra. Mem fog kimenni a Youtube a lakására, követelve vissza a díjat. :D
Őszintén megvallom, ez egy nem követendő példa - és kevesen ellenkeznek ebben velem; de ettől függetlenül olyan áhitattal mesélnek róla cikkekben, hogy az írója vagy 12 éves vagy annyit tud, hogy "van ez a Dancsó Péter, akit sokan követnek, meg volt szakszerűen szériája is"; de nincsen tisztában a hanyatlással (se azzal, hogy nem a szakszerűen széria tette híressé); a magas feliratkozó szám miatt pedig a xarba belelátja a gyönyört.
Dancsót amúgy eléggé sértődékenynek ismertem meg már akkor, amikor beindította csatornáján a kérdezz feleleket. A kezdetekben szedett ki értelmes kérdéseet, jó tanácsokat; az értelmes kérdéseket elviccelte, a jó tanácsokra kikelt magából. Nagyon rosszul viselte az építő jellegű kritikát; ezért is volt lehetetlen bárkinek is visszafognia, amikor eldöntötte, eljött az ideje a csatornáját a minőség hegy csúcsára küldeni, gördeszkára pakolni és legurítani onnan.
Én bízok benne, hogy 50 milliónál megnyugszik és "nyugdíjba vonul" a feliratkozó gyűjtésből; vele tér vissza a minőséghez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!