Szerintetek mikor lesz meg a LEGJOBB {magyar top 10} csatornának az egy milliós feliratkozója vagy vajon eléri a magyar youtubereket? Pl. Pamkutya, unfield stb. Ti szeretitek ezt? És miért nem csinál a feltöltő minden ötletből videót?
Szerinted nincs egy millió magyar ember?:D Csak Budapesten majdnem 2 millióan élnek...
A kérdezőnek: Szerintem pár éven belül lesz pár egymilliós magyar csatorna is, a mostani 7-10 éves gyerekek még jobban rászabadulnak a youtubera, meg mindenre igaz, hogy idővel egyre nagyobb lesz azoknak a száma, akik valaha megismerték, hallottak róla, szóval más korosztályokból is egyre többen iratkoznak majd fel.
Én imádom a youtubeot, bár inkább az angol nyelvű részét:D Már ha erre vonatkozott a "ti szeretitek ezt?" kérdés. Honnan tudod, hogy nem csinál? Amúgy aki nem csinál, annak több oka lehet rá. Például nincs elég ideje, megfelelő eszközei, ügyessége az elkészítéshez, más ötleteit helyezi előtérbe, így némelyik a "majd valamikor"-ból a feledésbe vész. Esetleg időközben rájön, hogy mégse olyan jó ötlet. Szerintem jó, hogy nem lesz minden ötletből videó, erőteljesen csökkentené a színvonalat ha gondolkodás és felkészülés nélkül mindből videó lenne.
"És miért nem csinál a feltöltő minden ötletből videót?"
Mert az angol eredeti videókat fordítja le (forrásmegjelölés nélkül), és tölti fel. (Eredeti csatornára példa: Be Amazed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!